Може да сте пробвали с кубче лед, но поради някаква причина топлината не се използва толкова, макар че това е един от най-ефективните начини да подгрееш изпълненията в спалнята.

Според биопсихолога Марк Блумбърг различните физически усещания, особено топлината, засилват възбудата, чувствителността на кожата и ускорява отделянето на ендорфини.

Ето няколко начина да използваш топлината:

Използвай трика с горещия чай! Сексологът д-р Джесика О'Райли съветва да използваш топъл чай, за да подгрееш приятеля си. Точно преди да започнеш да му правиш фелацио, пийни топъл чай и го глътни. Устата ти ще е топла и приятна, което ще засили циркулацията на кръвта. Когато се стопли, изпий още глътка чай, но този път го задръж в устата си и продължи със заниманието.

Затопли ж-точката! Когато вече сте подгрели и напълно готови, вземи малко загряващ лубрикант и затопли ж-точката му. - Това е триъгълника между пениса и ануса му.

Използвай дъха си! Дори топлината на дъха е достатъчна да направи кожата по-чувствителна. Ако го използваш върху ергоенните зони – шията и ушните миди, например, партньорът ти направо ще се побърка.

Затопли ръцете си преди орален секс! Без съмнение приятелят ти обича да му правиш свирки, но какво ли ще изпита, ако устата ти беше два пъти по-дълбока? Ако затоплиш ръцете си преди орален секс и си помагаш с тях, ще му създадеш точно такова усещане.

Топла кърпа! Винаги е приятно да си я сложиш на лицето или ръцете. Представи си какво е усещането върху по-чувствителните части. Секс специалистът Лу Паже съветва да затоплиш една хавлия и да обтриеш тялото на партньора си. Работи и при жени.

Топла играчка! Д-р О'Райли дава идея да затоплите секс играчката в топла вода, преди да я употребявате. Гениталиите реагират силно на промени в температурата. Можете след това да пробвате и да я охладите в студена вода.

TrafficNews.bg