Каква е разликата между "Ху, чудесно!" и „Оооооо! Това е, да!"?​ Ами просто е - във втория случай се опитваш да угодиш на половинката си и успяваш. Ето няколко начина да накараш партньора си да получи още по-силен и секси оргазъм.

Накарай го да те желае с главата, а не само с тялото си

Разликата е от значение, дори и да не ти се вярва, защото не само изравнява шансовете за удоволствие, а увеличава тези за забавление. Мъжете се нуждаят от това не по-малко, така че емоционалното му състояние е добре да не изостава от физическата възбуда. Тогава усещанията ще бъдат много по-ярки.

За да поддържаш настроението си съобразено с физическото му настроение, опитай когато се целувате да прокараш устни по шията му до ухото. Това ще доведе до хормонален скок, който е отговорен за психическата възбуда, пише Cosmopolitan.bg.

Не бързай да се разголваш

Разбира се, съблазняващо е да се разсъбличаш бавно или да хвърляш дрехите си във въздуха, или по пода, но можеш да избереш и друга посока.

Леко се дръпни назад и гледайки половинката си в очите, бавно и чувствено сваляй дрехите си една след друга. Копнежът за любов е чудесен начин да подготвиш партньора си за експлозивен оргазъм, така че не забравяй да го включиш в менюто.

Електрически допир

Ако ще тренираш, винаги загряваш преди това, нали?! Интимните места се нуждаят от предварителна подготовка („загрявка“) не по-малко от трицепса.

Преди да пристъпите към същинската част, направи загрявка за пениса му – с леки докосвания в посока от основата към главата. По този начин ще събудиш много нервни окончания и ще повишиш чувствителността, като пренасочиш концентрацията на центъра за удоволствия в мозъка му, така че той да реагира дори и най-леката стимулация.

Необуздана страст

Преди да стигнете до проникването, отдели малко време за орален секс. Плъзни езика си няколко пъти нагоре-надолу по пениса му и задръж така за няколо минути, за да увеличиш възбудата и сексуалното напрежение. А след това веднага "го оседлай", докато още нервите му са на върха на възбудата.

Дръж го на върха

Когато галиш половинката си, остави го няколко пъти да стигне до самия връх на блаженството, но не му позволявай да се отпуска. Щом почувстваш, че оргазмът е на една крачка - спри, остави го да си поеме дъх. Но не прекъсвай контакта, продължи с леки, страстни движения, Когато дишането на партньора ти се възстанови, върни се към предишната скорост. Когато най-накрая го оставиш да получи оргазъм, той ще бъде много по-интензивен.

Използвай всеки момент

Когато удоволствието му е достигнало до "критично" ниво и той... хм, "започва да свършва" - не е време да отстъпваш. Ускори движенията си! Мъжете са склонни да се забавят по време на оргазъм, като се наслаждават на прилива на силен адреналин. Но ако продължиш стимулацията до самия край, той ще се радва на всяка една секунда от кулминацията.