Казват, че секса бил важен колкото закуската. И не само. Удоволствието от сутрешния секс било много по-голямо от този, след залез слънце.Само дето, повечето хора сутрин са все още сънени и не им е до това. За това решихме да ви мотивираме. Ето 6 причини да се отдадете на по-палави преживявания още тази сутрин.

 1. Чудесна сутрешна тренировка!

И отпускаща, и приятна! Вместо да тичате в парка или да правите гимнастика – отдайте се на страстите в леглото. Средно броят на калориите, които ще изразходите е 300! Това се равнява на около 40 минути във фитнеса.

 

2. Сближава ви емоционално.

Сексолозите твърдят, че сутрешните страсти правят двойките по-толерантни и по-привързани един към друг. Дори съветват личните конфликти да обсъждате именно след сутрешен секс.

 

3. Действа здравословно.

Доказано е, че сексът сутрин засилва имунната система, предпазва от инфаркт, високо кръвно налягане и дори от артрит. Някои специалисти даже го препоръчват пред билковия чай!

 

4. Той вече е в ерекция.

Защо да не се възползвате… Няма нужда от любовна игра. Не, че е лошо, но в случая елиминира дискомфорта от сутрешния дъх. И единственото, което се изисква от вас е… да започнете.

 

5. Така или иначе ще взимате душ.

Удобство, което сексът в малките часове, не предлага.

 

6. Ще сте усмихнати през целия ден!

Недоволни шефове, намръщени клиенти, безброй досадни задачи – нищо няма да развали настроението ви. С лекота ще се справяте с всяко задължение! Кой знае, може да получите и повишение!

TrafficNews.bg