Препоръка към всички новаци в аналния секс: кучешката не е единствената поза за изпълнението му.

Съществуват какви ли не техники и вариации за правене на анален секс, които с готовност ще ти разкрием сега. Разбира се, най-важното преди това е нежната предигра, доволното количество лубрикант и пълното отпускане на сетивата. Забавлявайте се..

1. Гушкавата

Тази поза ти позволява да забравиш какви ги дават в порно филмите. Вместо това, можеш напълно да се отпуснеш и наслаждаваш на момента. В гушката поза, тип „лъжички“, на двама ви ще е комфортно и интимно. Ще улесниш проникването, ако придърпаш коленете си към гърдите, след като легнеш на страни. Така сфинктерът се разтваря максимално. Когато сте легнали по подобен начин, можете да се докосвате и стимулирате и други части от тялото си, което е още по-възбуждащо.

2. Ездачката

Със сигурност си запозната с позата, при която жената е отгоре и поема пълния контрол върху дълбочината и скоростта на проникването. Тя е доста добра за „подгряване“ при анален секс, защото можеш да се насладиш само на повърхностно и по-плахо проникване. А и самата поза предполага по-отпуснат сфинктер, тъй като си клекнала по време на нея. Пробвай я, преди да пристъпите към някое от другите предложения – няма да съжаляваш (най-много да ти се отплати с оргазъм, тъй като клиторът ще се търка в пубисната кост на партньора ти през цялото време).

3. Кучешката

Казахме, че тя не е единствения вариант при анален секс, но няма как да я подминем. Класика е все пак. Когато си помислиш за анален секс, веднага се сещаш за кучешката, най-вече заради факта, че жената в случая има добър контрол върху проникването и скоростта. Както и при горната поза, тук мъжът също остава със свободни ръце да стимулира други части от тялото ти – например гърдите и клитора. Бонус съвет: заменете нормалния лубрикант със затоплящ. Усещанията ще се променят и станат значително по-силни.

4. Мисионерската

Да, можеш да правиш анален секс в най-традиционната от всички секс пози! Тя дава възможност да изпробвате допълнителни техники. За да имаш повече контрол над ситуацията, можеш да опреш петите си върху раменете на мъжа, докато той прониква в теб. Ако нещата станат твърде интензивни за вкуса ти, винаги можеш да го отблъснеш леко с крака.

5 Обърната мисионерска 

Чудесна позиция за начинаещите в аналния секс, която отваря възможност за много допълнителна стимулация. Тя е същата като мисионерската, но обърната. Проникването ще бъде по-приятно за теб, ако поставиш възглавница под корема си – така дупето ти щръква нагоре и открива достъп до клитора и вагината ти. Партньорът ти може да ги стимулира с пръсти или вибратор. Ако не си се наслаждавала някога на двойно проникване, сега е времето да го направиш!

6. Или изпробвайте нещо различно

Ако още не си готова да пристъпиш към същината, започнете лека стимулация на ануса. Само с пръст и мнооого лубрикант. Когато се почувстваш по-уверена, партньорът може да използва анален разширител с по-малък размер, после да се премине към анални топчета и т.н. Ти определяш ритъма и темпото. И запомни – по време на анална стимулация не бива да изпитваш никаква болка. Ако това се случи, прекратете веднага или включете повече лубрикант.

Източник: cosmopolitan.bg.