Времето прекарано с приятели винаги носи приятни емоции. Темите на нашите разговори са разнообразни, а сред тях попада и любовната ни връзка. Ако не искате да си навредите, вижте какво е добре да не споделяте.

Подробности от спалнята

Без значение дали искате да се похвалите или да споделите сексуално разочарование, това е деликатна тема, която не бива да обсъждате с приятелския си кръг. Почти винаги тази информация се разнася като клюка и може да достигне до любимия човек. Тези подробности засягат само двама ви.

Изневери на партньора ви, които сте простили или мислите да простите

Ако сте решили на 100% да прекратите връзката с партньора си след негова изневяра, тогава имате повече основание да споделите причината за вашия край. Но ако не сте убедени и смятате, че той заслужава още един шанс, тогава не споделяйте за неговата измяна. Вие може да намерите сили да простите, но вашите приятели ще се държат по друг начин с него, освен това ще станете и обект на клюки.

Подозрения, че той може би ви изневерява

Някои неща в поведението на партньора може да ни накарат да се усъмним в неговата коректност към нас. Но понякога тези наши съмнения се оказват неоснователни. Затова не бива да споделяме с приятелския си кръг, особено ако нямаме на 100% доказателство, че той ни изневерява.

Личните проблеми на партньора

Без значение на какъв етап е връзката ви, проблемите на партньора ви са негови проблеми, отчасти и ваши. Може да го подкрепите, но не е добре да разказвате за тях на приятелите си, особено ако не могат да помогнат. Ако смятате, че биха могли да съдействат, преди да им споделите, обсъдете това с половинката си.

Вашите конфликти

Когато се скараме с любимия човек, първо споделяме с близки приятели. Това може да навреди на връзката ни, защото те може да не го харесват, освен това чуват само вашата версия за ситуацията, не и неговата. В такива случаи приятелите по-рядко дават разумни съвети. Техните думи може да ви повлияят и да сложите край на връзката си, при положение, че е имало как да поправите нещата. Възможно е неволно да създадат интрига помежду ви.

Слабостите на партньора ви

Слабите места ни правят уязвими. Говорейки за несъвършенствата на партньора, вие давате сила на останалите, която могат да използват срещу него, срещу вашата връзка, с цел да ви навредят. Но дори и да сте напълно сигурни, че вашите приятели не биха злоупотребили със споделеното, не е добре да говорите за любимия човек по този начин.

Източник: Az-jenata.bg