Повечето от нас смятат, че мъжете забелязват единствено формите на женското тяло, но това не е точно така. Те харесват много неща, за които може би дори не подозирате. Ето кои черти на жените са привлекателни за по-голяма част от мъжете:

Цветът на зъбите

Понякога си мислим, че мъжете не забелязват детайлите, но за тях всъщност е много важно какъв е цветът на зъбите ви и дали са поддържани. Обръщат внимание на това още не първата среща и е възможно ниската хигиена на зъбите ви да ги отблъсне. Затова се погрижете те да изглеждат безупречно, пише Iwoman.bg.

Червен цвят 

Доказано е, че този цвят е изключително привлекателен за голяма част от представителите на силния пол. Можете да се опитате да заложите на червени дрехи и да наблюдавате реакцията на мъжете около вас.

Дълги ръце

Голяма част от жените с дълги крака се гордеят с тях, но колкото и странно да звучи, има нещо, което много повече привлича мъжете. За тях привлекателни са дългите ръце, въпреки че не могат да обяснят поради каква причина, но е факт.

Извивките на тялото 

Всеки има различни разбирания за хубаво женско тяло. Проучване установи, че в днешно време мъжете предпочитат тялото на жената да е със съотношение на талията и бедрата 7:10. Според много голяма част от господата този тип женско тяло е най-привлекателен. 

Симетрично лице с хубави черти 

Всеки мъж подсъзнателно определя генетиката на една жена и обръща огромно внимание на лицето й и дали е симетрично. За него едно от най-привлекателните неща са големите устни и силно изразените очи.

Дълга коса

Доказано е, че мъжете харесват повече жени с дълга и красива коса. Това за тях означава добро здраве и плодовитост.