Има причина, поради която жените са склонни да имат по-големи задни части, отколкото мъжете. Така че, ако искате да намерите интересни факти за дупето, и по какъв начин размерът му се отразява на вашето здраве, продължавайте да четете …

1. Мускулите на дупето са най-големите в цялото тяло. Помислете,дупето трябва да държи торса ви изправен. Също така, колкото по-здрави и силни са мускулите на дупето, толкова по-високо можете да скочите.

2. Използването на мокри кърпички за бебета, не е добра идея. Много хора имат алергични реакции и могат да си докарат дерматит от химикалите, които бебешките кърпички съдържат (бебетата, от друга страна, нямат този проблем), така че защо да не използвате обикновена тоалетна хартия.

3. Вие имате по-голям задник от гаджето си, защото естрогенът стимулира натрупването на мазнини там. При мъжете мазнината се отлага в стомаха, а при жените направо в техните дупета. Това е една от причините, поради които жените са по-склонни да имат голямзадник, а мъжете да имат голям корем.

4. Рак на кожата може да се появи на дупето, дори ако то никога не е било излагано на слънчева светлина. Ракът на кожата може да се поява на най-необичайни места в цялото тяло, включително зоните между пръстите на краката, подмишниците, бедрата и гениталиите.

5. Колкото по-голямо е дупето, толкова по-умна е една жена. Според проучване, проведено от университет в Оксфорд, жени с големидупета се свързват с по-висока интелигентност. По-големият брой омега-3 мазнини помагат за развитието на мозъка.

6. Ако имате голям задник, е по-малко вероятно да се разболеете сериозно. Същото проучване от Оксфорд показва, че жените с по-големи дупета е по-малко вероятно да страдат от диабет или сърдечно-съдови заболявания, въпреки че тези две условия често са свързани със затлъстяването.

TrafficNews.bg