Какво харесват мъжете у жените? Какво ще го накара да каже: "Искам я! Луд съм по нея!"? Това са само част от въпросите, които не дават мира на куп неомъжени жени по целия свят. Особено на тези, които вече са на 30 и все още не са успели да срещнат истинската любов. Оказва се, че шансовете на 30-годишните са огромни. И в любовен план нещата се случват много по-лесно. На 30 години жената започва да изживява нова младост. Тя се чувства много по-уверена и желае да се усъвършенства. В същото време се появяват и нови качества, които всички мъже започват да оценяват.  

Красота

На 30 жената отлично разбира що е това красота и как да бъде перфектна. На тази възраст ѝ е много по-лесно да избира тоалети, които да скрият недостатъците ѝ, показвайки само предимствата. Перфектният стил и грижите, които полага за себе си, са нещата, които привличат всички мъже. Жените на тази възраст са наясно как да го правят. Собственият им стил и опит им позволява да изглеждат винаги перфектни и уникални.

Самодостатъчност 

Опитните дами отлично разбират какво искат да постигнат в този живот и как да го направят. Например, ако една жена е била омъжена, втори път вече няма да направи грешките, които е допуснала веднъж. А ако е решила да се отдаде на кариерата и мисли само за своето бъдеще, тя излъчва енергия и сила. Всички тези качества се харесват на мъжете, тъй като още на първата среща жената може да каже това, което иска. Тя веднага ще назове основните неща, които изисква от бъдещия си партньор, за да не губи време. 

Целеустременост 

Дамите на 30 вече не търсят себе си. Те отлично разбират какво искат, наясно са с неща като ценности и комфортен живот. А ако имат мечта, започват да я следват, без да се оглеждат наляво и надясно. На 30 години жените вече не мечтаят за принца на бял кон или за скъпа кола. Те имат реални цели и желания, които могат да постигнат, като положат малко усилия. Всичко това оставя правилните асоциации у мъжете.

Жизнен опит

Всяка жена става по-умна с годините. Например, още след първата среща тя може лесно да разбере какво точно представлява мъжът, как чувства ситуацията и колко струва. Опитът много помага в живота, защото жената знае как да подбира правилните думи, как да общува правилно и да строи целите си.

Увереност

Мъдрите дами излъчват увереност. На 20 години те са се притеснявали от външния си вид или от лошата си работа. Но на 30 вече са пълноценна личност, която се е реализирала в живота. На тази възраст жената започва да приема себе си и вече уверена в силите си. Всички това не убягва от погледа на мъжете. 

Женственост 

Трудно е да подчертаеш предимствата си, като същевременно скриеш недостатъците си. Но на 30 жените умеят да го правят. И дори да не са най-големите красавици, могат да направят така, че мъжът да остане възхитен от външния им вид. Всичко е свързано с опита и умението да се покажеш. А такива умения идват само с времето.