Както обикновено, сексолозите напомнят, че с пукването на пролетта, трябва да запретнеш ръкави и да направиш жените малко по-щастливи. Направи го, защото и без друго не се живее със сексуалното напрежение.

Ако изведнъж си изгубил чувството за ниско либидо или смяташ, че не си достатъчно добър, нека видим какво ще кажат експертите. 

Та ето някои любими митове за сексуалния свят:

1. Колкото по-голям, толкова по-малко шансове за задния двор
Добре де, това е проклятие, което не притеснява главния, но пък сме сигурни, че си чувал за легендарните истории, големите тръби и всякакви други олицетворения на африканския бог на плодовитостта. Има редица изследвания, които показват многократно, че дори африканките не са щастливи със своите мъже. Ето защо в чужбина можеш да бъдеш доста сериозен фактор. Средната велична е често между 10 и 12 сантиметра, но ние сме българи и като такива, винаги сме успявали да накараме рускините да се върнат в ледената сибирска пустощ с повече от добри моменти и желание за нещо сухо и твърдо, като на бай Вълчо шпека. Старите хора са го казали, не е важно дали е голям, важното е да си добър с него, пише Bulnews.bg.

2. Овертюрата не е важна
След като жените изпитват оргазъм предимно с главата си, трябва да бръкнеш в торбата на Дисни, да извадиш малко романтика, да стиснеш тук-там, да целунеш някои по-специални места. Да свириш на пианото, да погалиш възвишенията, да забиеш някъде зъби и други автентични мигове и изпълнения. Овертюрата е всичко и ако се справиш добре с нея, няма как да не я накараш после да вика като демон пред екзорсист. Всичко трябва да е винаги вълнуващо и да се случва много по-рано и преди престигането в спалнята.

3. Оргазмът
Това легендарно събитие в женската физика не е непознато на средностатистическия човек. Легендата, че го вкарваш и магията се случва, е отдавна забравена. Истината е, че много малко жени биха могли да достигнат до оргазъм, при това от първия път, когато ѝ покажеш любимите чаршафи на Action Man. Твоят най-добър приятел в тази специална среща ще е клиторът, а онези, които знаят какво да му причинят, могат да бъдат спокойни, защото жената винаги би приветствала подобни срещи. Без значение дали говориш френски или не, шансовете да я накараш да вие като вълк срещу Луната са напълно гарантирани и наистина не трябва да се пренебрегват. Ето защо препоръчваме да се фокусираш сериозно върху всички ерогенни зони. Освен това, те са и всичко, което харесваш в една жена. Не ни казвай, ние знаем какво е. Играчките също са твои приятел.

4. Нейните приятели - вибраторите
Да кажеш, че същите ще те изведат от леглото и ще я накарат да сменя батериите по-често, отколкото цветовете на бельото си, е повече от абсурдно. Еквивалентът да кажеш на една жена, че би обичала вибратора си повече, отколкото теб, е адекватен само, ако предпочиташ да караш Ferrari на конзола, вместо да го правиш в реалния живот - няма как да се случи. Вибраторът е твой приятел и може да помогне за още повече изживявания, а и нека не забравяме, че има доста прелести, които отдавна искат да проверят какво точно е изживяването на двойното проникване. Но за тези и други вълнуващи практики ще говорим някъде напред в бъдеще.

5. Добрият секс трае дълго време
Както казват на водопроводчиците, преди да започнат работа "Забравете всичко, което някога сте виждали в порното!". Наистина няма никакъв шанс да си мислите, че ако яздите понито през прерията цял ден, то ще бъде очаровано. Стиковането между двама души би могло да причини гранде финале за не повече от 10 минути. Това не означава, че не си вършиш работата, а че си толкова добър, че можеш да я свършиш бързо и качетвено, като китайски служител в хардуерна компания - поставя процесора по-бързо от поточна линия. Средната дължина не би трябвало да надвишава времето от 10 минути, това е повече от достатъчно. Ако прекалиш, най-вероятно ще имаш черен печат за няколко дена. Макар и колежките да казват, че няма такова нещо като "прекалено много секс". Не ги гледай в порното, защото едночасов филм се заснема за цял ден.