Да бъдеш измамен в любовта е може би едно от най-труднопоносимите разочарования, които човек може да претърпи във връзката. Чувството е ужасно. Тъкмо си мислиш, че си единствената за него и откриваш, че той ти е изневерявал отново и отново. Извинява се, кълне се, че това няма да се повтори никога повече, но се случва пак.

Мъжете от някои зодии са серийни прелюбодейци. В природата им е да изневеряват. Не могат да устояват на изкушението, а и има толкова много риби в морето. Те винаги се нуждаят от странична връзка, за да се чувстват добре. Трудно е да им се има доверие, особено когато сте ги хванали повече от веднъж в крачка, пише Az-jenata.bg.

Чувствата ви заливат като вълна. Започвате да се чудите дали някога изобщо ви е обичал и какво да правите оттук нататък.

Някои зодиакални знаци са по-верни от други. Ако сте попаднали на някого от най-заклетите прелюбодейци в зодиака, внимавайте. Ето кои са те.

Близнаци

Близнаците са една от най-общителните зодии. Те обичат да са винаги в компанията на хора. Могат да разговарят с часове на различни теми. Енергични са, обожават срещите с нови хора и умеят да се забавляват. По тези и още много други причини Близнаците са обаятелни и привлекателни за околните. Те лесно откриват обект, към когото да насочат вниманието си, а често и нещо друго.

Любопитната натура на Близнаците ги подтиква да опознават и изучават другите. Те се интересуват от това да бъдат харесвани. Това ласкае егото им. Често заради това и трудно устояват на изкушението. Невинаги е от липса на любов. Просто природата им е такава. Лесно губят интерес и го търсят на друго място.

Близнаците също така са известни с колебливостта и нерешителността си. На единия ден може да ви обожават, а на следващия да се отнасят с вас с пълно безразличие. Твърде непредсказуеми са.

Везни

Везните мразят да са сами. Изкушението да изневерят идва в моменти, в които половинките им са твърде заети с техните си неща. Везните искат партньор, който да им дава цялото си внимание. Само за миг да не получат онова, от което имат нужда и обръщат погледа си встрани, понякога само за да направят напук.

Подобно на Близнаците Везните също са нерешителни. Трудно правят важни крачки в живота си. Обикновено трябва да се чувстват подтикнати и стимулирани от другите, за да предприемат стъпката.

Социални са. Обичат да контактуват с други хора. Харесва им да са център на внимание и им се получава без да полагат особени усилия. Просто е в природата им. Затова и лесно откриват интимни партньори.

Везните имат една обща характерна черта. Те предпочитат да избягват конфликтите. Ако се чувстват притиснати в отношенията с партньора, те се свиват в черупката си и търсят утеха на друго място. Често обвиняват партньорите си за своите изневери, търсейки причината в тях, не в себе си.

Стрелец

Стрелците са известни с това, че са много потайни. Те са майстори на лъжата и дори да се усъмните в тях, ще намерят начин да ви разубедят. Една от най-негативните черти на Стрелеца е неговата нечестност. Ако го хванете в лъжа трябва да имате едно наум, че тя не е единствената.

Тази зодия е хладнокръвна, спокойна и обрана в поведението си, дори когато крие нещо. Обикновено отричат вината си докрай. Може дори да ви обяви за луди в стремежа си да се защити и да отклони вниманието от изневярата.

Стрелците са много страстна зодия, затова са и доста ревниви. Много често изневеряват, за да си го върнат. Така че, внимавайте да не попаднете в този капан.

Овен

Една от най-нетърпеливите зодии е Овенът. Мотивиран, силен, целеустремен, той не би имал търпение да ви чака, докато се решите дали да му се отдадете или не. Ще се насочи към следващата кандидатка за неговата страст.

Овните са импулсивни, което в някои случаи е добре, но в любовта невинаги, тъй като трудно устояват на изкушението в момента. В много случаи мъжете Овни изневеряват само защото могат. Те имат нужда да се съревновават с другите мъже. Не го правят задължително от липса на любов или заради проблеми във връзката.

Овенът е много уверен в себе си и това е една от най-притегателните за околните черти в неговия характер.

Лъв

Лъвовете са страхотни любовници. Природната им дарба в любовта ги кара постоянно да я раздават. Те не могат да я споделят само с един партньор. Дори в животинското царство лъвът не е любовник само за една женска. За която и да е друга зодия да върти любов с повече от едно момиче би било предизвикателство, но е и за Лъва. Той знае как да се справи.

Той е креативна личност. Добър е и в това да кара всяка жена да се чувства специална. Заради това много често половинките им не подозират, че са мамени доста дълго време.

Това е зодията, която измисля всякакви творчески извинения, само и само да излезе сух от водата. Трудно се излиза на глава с него. Той не си признава и вината, така че споровете в много случаи са излишни.