Повечето мъже са превърнали мастурбирането в навик. Правят го бързо и с известни притеснения (да не бъдат хванати от родители или половинката), което до голяма степен ги лишава от истинското удоволствие от акта, пише tialoto.bg. „Много мъже бързат да свършат „работата“ и дори не се замислят как могат да направят процеса по-приятен и задоволителен“, твърди секс експертът Емили Морс, създател на шоуто „Секс с Емили“.

Тя съветва господата да пробват следните тактики за по-добри резултати и силни оргазми:

Стигнете до ръба - Средната продължителност на мъжката мастурбация е 5 минути. Емили твърди, че можете да достигнете по-силен оргазъм, ако се докарате до „ръба“ и спрете точно преди да свършите. Изчакайте пенисът ви да поомекне и след това започнете отново. Направете го 3-4 пъти и чак тогава си позволете да свършите.

Сменяйте ръцете - Точно както при секс позите, и в мастурбацията промяната на движението и стимулирането на различни точки води до по-голямо удоволствие. Затова не пропускайте да включите и двете си ръце в процеса на самозадоволяване.

Използвайте секс играчки - Изкуствената вагина, гелове, секс-кукли... включете различни елементи, за да се доближите до усещането за истински вагинален или анален секс.

Започнете от основата - Десетки изследвания показват, че стимулирането на епидидима (придатък на семенника, има червеобразна форма и се разполага върху задния ръб на тестиса) води до еякулация. Масажирайте го и се подгответе за нови и грандиозни удоволствия.

Не забравяйте тестисите - В областта на тестисите има много нервни окончания, които могат да усилят усещането за удоволствие при мастурбация. Те са чувствителни на допир и при стимулация ще усилят оргазмите и насладата ви.

Още новини четете ТУК

TNS.bg