Жените обичат секса точно толкова, колкото и мъжете, дори понякога повече. Но за мъжете е много по-лесно да получат това, което искат, докато при някои жени е доста по-сложно това да се случи. Затова представителките на нежния пол трябва да си създадат няколко навика и правила, които ще доставят гарантирано удоволствие не само на партньора им, но и на тях. Edna.bg представя 5-те секс закона на всяка истинска жена:

Нека партньорът ви се потруди за вашия оргазъм

Спрете да симулирате на мига, а го накарайте да поработи здравата, за да се почувства добре, а след това му върнете жеста.

Доставяйте си удоволствие сама

Това отдавна не е тема табу и трябва да бъде точно така. В крайна сметка кой ще се погрижи по-добре за вас от самата вас?

Попитайте го дали се е изследвал

Сексът е далеч по-приятен и спокоен, когато двамата партньори знаят, че са чисти. Тогава можете да се отдадете напълно на преживяването и да не се безпокоите са последствия.

Спрете да се чудите какво си мисли той за вас

Ако един мъж иска да спи с вас, то със сигурност ви намира за привлекателна и изобщо няма за какво да се тревожите - бъде себе си и се отпуснете.

Никога не правете нещо, което не искате

Сексът трябва да е приятно преживяване и да бъде еднакво желано от двамата партньори. В леглото правете само нещата, които ви носят удоволствие и ще се чувствате щастлива.