Разбира се, без правилно хранене и редовни физически упражнения, само с помощта на секса няма да отслабнеш, но ако го включиш в програмата, ще има полза.

Комбинирането на полезното с приятното е от ключово значение. Ето 5 пози от нашата Cosmo-камасутра, които са особено подходящи и за физически упражнения.

Топло местенце

Нека партньорът ти застане на колене, а ти приклекни над скута му и бавно се отпусни върху члена му. В началото не му позволявай да проникне изцяло – подразни го леко, за да подсилиш желанието му, а след това се отпускай все по-надолу и усилвай амплитудата. Да знаеш, че този секс той скоро няма да го забрави.

Ако искате ексхибиционизъм, пробвайте пред огледалото.

Октопод

Ако обичаш морски продукти, може да пробваш сексуалния октопод. Помоли партньора си да седне, да разкрачи крака и леко да ги свие в колената. Опри се с ръце на пода, седни в скута му и вдигни краката си на раменете му. В тази поза ще поемаш члена му отгоре надолу и активно ще стимулираш g-точката си. Тази поза е трудна за изпълнение, но ще открие цяла нова вселена на сексуални усещания.

Диванът на съблазните

Използвай нашия съвет и накарай приятеля си да седне на дивана. Възседни го разкрачена и опри колената си в гърдите му. Отпусни се назад и подпри ръцете си на пода. Движи се напред-назад. Тази поза не е толкова сложна, колкото изглежда. Ако избереш правилния ритъм на триене, ще стигнеш до оргазъм много бързо.

Еротичен акордеон

Искаш да го подчиниш на волята си? Опитай тази поза от нашата „Камасутра“. Накарай партньора си да легне по гръб и да вдигне колене към гърдите си. Разтвори краката му и седни отгоре така, че да се облягаш на краката му. После започни да се вдигаш и спускаш с леко триене, а след това му позволи да проникне максимално дълбоко. В тази поза ти си господарка на ситуацията и задаваш ритъма.

Злата ездачка

„Кама Сутра“ предлага доста вариации на тема жената отгоре, но в много от тях доминира мъжът. В тази конкретна поза, обаче, ти можеш да го яхнеш така, както жените навремето са яздели коне с дамски седла. Седни в скута му на една страна, облегни се на ръцете си и нежно се отпусни върху пениса му. Започни с леки въртеливи движения и постепенно увеличи темпото и дълбочината.

TrafficNews.bg