Когато сте в дълга връзка, първоначалния и странен секс е отминал и вече и двамата сте се отпуснали. Защо не разнообразите сексуалния си живот и не експериментирате? Открихме няколко пози, които са подходящи, ако искате да го направите, пише Dama.bg.

За да ви помогнем, ви представяме и илюстрации. Те са направени от Люси Карън, която е художник.

L-поза

Легни на една страна и вдигни горния си крак, така че да образува буквата L с тялото ти. Партньорът ти трябва да застане на колене и да хване крака ти. Защо? Така ще се образува нов ъгъл, а усещането е неописуемо. Ако не се чувстваш достатъчно задоволена, можеш да си помогнеш, като опреш клитора си към крака му или да започнеш да мастурбираш. Ако не си толкова гъвкава, постави крака си, където поискаш.

"Вдигнете покрива"

Позата „мост“ от йогата не е добра само за дупето и плочките ти, но е и невероятна секс поза. Застани по гръб. Вдигни бедрата си нагоре. Той трябва да застане на колене пред теб. За по-голямо удоволствие може да стимулира клитора ти или да използва вибратор със същата цел. Наслаждавайте се.

"Стегнати мускули"

Ако кучешката поза е от любимите ти, можеш да я направиш още по-страхотна. Приближи краката си. Партньорът ти слага краката си около твоите, а така те се са по-близо един до друг. Може да стягаш мускулите си и да ги отпускаш за по-голямо удоволствие.

Стил жаба

Обичаш кучешката поза? Добре, опитай това: Изправи се и започни да правиш клекове, докато той прониква в теб. Докато има клекове, няма да е толкова романтичен секса, но ще е див, като показва дупето ти по нов и различен начин.

Любовна лодка

За много романтици контактът очи в очи е още по-възбуждащ по време на секс. Нека партньорът ти седне на леглото и да се облегне назад на ръцете си. Седни в скута му и се облегни и ти назад. Сложи краката си на раменето му и открийте идеалния ритъм, който е удобен и за двама ви. Отнема време да се напаснете, но откриете ли вашия ъгъл и темпо, си заслужава.