Долуизброените причини се случват рядко. Обикновено мъжете не отказват секс – рядко ги боли глава, никога не са в цикъл и не се притесняват, че бельото им не е секси или че не са си обръснали краката. Дори да не харесват жената чак толкова, рядко ще откажат секс на първа среща, защото може и да няма втора.

Ако ти искаш да правиш секс на първата среща, а той се дърпа, ето какви може да са причините:

Разбира, че е гей

Колкото и да е невероятно, случват се и такива неща. Възможно е да не иска да си признае, че е гей и да се мъчи да докаже обратното, но в един момент вече няма как да отрече реалността. При всички случаи ти не си виновна, защото има неща, които не зависят от теб.

Напил се е

Донякъде е разбираемо – притеснил се е, изнервил се е и се е натряскал повече от обичайното, пък и без това е решил, че едва ли ще се съгласиш да правиш секс с него още на първата среща. Ако има втора среща, вероятно ще се реваншира. Помисли си, обаче, дали си струва да излизаш с някой, който не може да си контролира пиенето.

Не иска да те плаши

Може би е добро и възпитано момче и не живее с идеята, че всяка жена е готова веднага да легне с него. Готов е да изчака и да се съобрази с желанията ти.

Няма ерекция

Ако не му става, не го пиши веднага импотентен, а себе си грозна. Възможно е докато сте се разхождали и сте си чели поезия, да си забравила да си оближеш устните и да разклатиш ханша. Мъжкото тяло не пропуска такива сигнали.

Иска да управлява ситуацията

Внимавай с такива мъже, защото може да се окаже манипулатор. Като види, че си заинтересована, може да се опита да измъкне максимални облаги. С такива мъже ще правиш секс не само когато той иска, но и където, и както той поиска и изобщо не се интересува от твоите предпочитания.

TrafficNews.bg