Позицията, която заемаш, играе важна роля не само в живота ти, но и в леглото. Доказано е, че оргазмът на жената е гарантиран, когато тя е отгоре. Време е да му покажеш кой е шефът, а ако все още се чувстваш несигурна, ето ти няколко причини, които да те накарат да размислиш, пише Cosmopolitan.bg.

№1: Възбудата е още по-голяма

Основното предимство се дава от натиска, който тялото ти упражнява върху това на твоя партньор. По този начин проникването става по-лесно, съответно и възбудата по-голяма.

Коленете тук играят основна роля. Ако предпочиташ плавните движения, то трябва да ги съединиш. Ако харесваш по-силните движения, трябва да ги разделиш.

№2: Контролът е в твоите ръце

Това е позата на женската сила. Ти избираш темпото, движението и колко далеч искаш да стигнеш. За да постигнеш ритъм, който ще те отведе до седмото небе, си представи, че караш кола. Започваш бавно, след това ускоряваш и пак забавяш, за да направиш изживяването върховно.

№3: Всичко е на една ръка разстояние

Ръцете ти са напълно свободни и можеш да ги използваш както пожелаеш. Погали го и не забравяй за зърната му, които са важен ерогенен център.

№4: Имате визуален контакт

Няма нищо по-възбуждащо от това да гледаш партньора си, докато стене от удоволствие.

№5: Няма шанс да ти стане скучно

Чудиш се защо? Имате куп опции и всички те си заслужават. Може да го направите на крак, като коленете ви се опират на леглото. Ако обичате екстремните изживявания, може да опитате на стол, на земята или на стълби.