Белезниците ти дават възможност да си играеш с властта и подчинението в една връзка. Ключова дума: „игра“. Както забавна, така и възбуждаща, пише Cosmopolitan.bg.

Независимо дали искаш за няколко часа да се почувстваш като „жертва“ или „строга господарка“, завързването ти позволява да влезеш в нетипична за теб роля, което повишава шансовете ти за оргазъм многократно.

Ето как да вържеш партньора или самата ти да бъдеш вързана, стигайки до върховете на удоволствието.

1. Закачалката

 Илюстрация: LUCY MACARONI

Ако имаш подходяща по-ниска закачалка за дрехи в коридора или кърпи в банята, прокарай белезници или въже по нея и завържи. Сега няма мърдане! Той може да „дразни“ с целувки по вътрешната част на бедрата, да те напляска или да не ти дава да свършиш по-дълго от обикновено. Силата е в него – ти нямаш накъде да ходиш.

2. Приливната вълна

Илюстрация: LUCY MACARONI

Класическото завързване с белезници към леглото е перфектно за довеждане на партньора до ръба на оргазма, спиране, продължаване и така до пълно изтощение (от най-сладкия тип). Накарай го да стене за още или пък той теб!

3. Истинска връзка

 Илюстрация: LUCY MACARONI

Ако имаш допълнителен чифт белезници (шалове или вратовръзки също вършат работа), сложи партньора си да седне на стол, завържи ръцете и краката му. Първо му направи малко стриптийз. Когато станеш абсолютно гола, побързай да го възседнеш... но без проникване. Намажи се хубаво с лубрикант и се отърквай в него, докато не свършиш първа. Това ще го подлуди, но няма да може да направи, защото не може да използва ръцете и краката си. След като си получила своето, е негов ред!

4. Надолу с главата

 Илюстрация: LUCY MACARONI

Както колегите от Cosmopolitan САЩ ни показват с тази рисунка, позата е подходяща за изпълнение и от две жени. Независимо от сексуалните ти предпочитания, ти можеш да я изпълниш до последния детайл. Да кажем, че ще осъществиш секс позата с мъж. След като той ти завърже ръцете зад гърба, ти трябва да легнеш по корем и едната ти буза да опре леглото (не е съвсем комфортно, но скоро ще ти стане много по-хубаво), а той да застане на колене, както при стандартната кучешка.

5. „Мъчението“

 Илюстрация: LUCY MACARONI

Естествено поставяме „мъчение“ в кавички, макар позата, точно както и горната, да не изглежда най-удобната на света. Освен ръцете, тук трябва и краката ти да са вързани. Хубаво е да си с човек, на когото наистина вярваш и да си преговорите „безопасните“ думи, с които да спрете каквото там правите. Ако бедрата ти са близо до ръба на леглото, той може да хване белезниците и да те „поязди“, все едно те са му юздите.