Когато правите любов с партньора си е много важно да усещате, освен физическо удоволствие и емоционална привързаност един към друг. Това понякога се случва и с помощта на определени пози, които ви осигуряват още по-голяма близост.

Визуалният контакт, целувките, ласките и доверието са най-важните компоненти за хубав секс с наситени емоции, а следващите 5 пози, изпълнени с подходящия човек, ви гарантират незабравими моменти на страст и любов.

1.Вие сте отгоре

Когато партньорът ви е отдолу не осъществява пълен контрол над случващото се помежду ви. Донякъде заради това можете да се отдадете на по-нежни ласки, което ще доведе до емоционална близост.

2.Когато той ви прегръща (поза лотус)

И двамата сте в седнало положение, вие сте отгоре, а той ви е притиснал страстно към себе си. Тази поза е много благоприятна, защото не позволява твърде бързи и груби движения. Наблегнете на целувките и силните прегръдки.

3.Не забравяйте добрата стара мисионерска

Мисионерската поза е прекрасна за емоционално сближаване. Вие сте изцяло подвластни на любимия си, а погледите ви са точно един срещу друг.

4.На лъжица

Въпреки че в тази поза не осъществявате визуален контакт, отново ще усетите емоционалната привързаност един към друг. В тази поза имате възможността да се държите за ръце, което също е много важно за интимната близост между двама души. Друг факт, който не бива да пренебрегвате, е че това е най-обещаващата поза за женския оргазъм.

5.Когато краката ви са на раменете му

За целта е най-добре да легнете върху масата, или върху бюрото. В тази поза и двамата упражнявате контрол над действията. С краката си можете да накарате партньора си да забави, или да забърза темпото, да го отдалечите, или да го приближите още повече към себе си.

Още новини ТУК

TNS.bg