За един мъж нищо не е по-секси от жена, която иска да доминира в леглото и вмъква закачливи мръсни изрази. Хвърли едно око  на 5-те неща, които са любими на мъжете и те искат да ги чуват постоянно от теб!

Мъжете искат да са сигурни, че не си фантазираш за някой друг, когато си с тях.

Tака че (колкото и банално да звучи) шептейки или крещейки името му по време на секс е препоръчително и лесно би прераснало в мръсни разговори между чаршафите. Придружи името му с няколко дълбоки „Ооооох“ и леки стонове и това ще бъде повече от достатъчно, за да го възбуди.

Ако си прекалено тиха, много мъже ще поемат инициативата и ще те обстрелят с въпроси от сорта на „Харесва ли ти това, което ти правя?“ и „Как се чувстваш?“

В такъв случай просто отговори на втория – това ще е достатъчно.  Не се чувствай задължена да използваш ругатни или груби думи, ако това не е в стила ти. Вместо това вземи пример от романтичните романи и употребявай глаголи като „пулсирам“, „усилвай“ и „туптя“.

Мъжете могат да бъдат също толкова несигурни и плахи, колкото и жените, така че понякога малко вокално насърчение ще е достатъчно, за да го убеди, че ти се наслаждаваш на това, което ти прави.

Понякога няколко нежни измърквания могат да бъдат също толкова убедителни, колкото предварително репетирана реч, така че не се страхувай да бъдеш креативна на момента и да импровизираш. Каквото и да направиш, за да го окуражиш, със сигурност ще направи приключенията в спалнята по-забавни.

Понякога сексът е достатъчно интимен, и идеята да излееш всичките си най-съкровени желания (особено ако връзката е прясна) идва в малко повече.

Въпреки това не си няма, така че ако ще предприемаш тази стъпка – ето някои секси фрази, които със сигурност ще проработят:
„О, даа, точно там!“
„Божичко, това е невероооятно!“
„Не спирай, по-силно!“
„Искам те толкова силно!“
„Дай ми го!“
„Ти, животно такова!“

Нищо няма значение, когато се казва между завивките.

Tака че ако се чувстваш уверена – защо да не се възползваш от възможността да му споделиш всичките си най-луди фантазии и мечти? Ако са ти на езика да ги споделиш, но се срамуваш, практикувай пред огледалото – така ще свикнеш да ги казваш без да се чувстваш неудобно, без да се смееш и без да се червиш като домат.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg