Когато си необвързана от скоро, това може да ти носи чувство на дискомфорт по един или друг начин – не знаеш какво да правиш с времето си, самотно ти е, всичките ти приятелки си имат половинки и т.н. Но колкото повече време минава, толкова по-уверена ставаш и разбираш, че не е нужен мъж, за да се чувстваш щастлива и пълноценна.

А ето и кои са нещата, които се случват, когато си сама от дълго.

1. Хората се интересуват повече от любовния ти живот, отколкото от теб

Независимо дали е среща със стар приятел, или семеен празник, първият въпрос към теб е свързан с любовния ти живот. Всички искат да знаят дали има някой "специален" в живота ти, пише Iwoman.bg.

2. Приятелите се опитват да те "сватосат"

Не се изненадвайте, ако след среща с най-добрите си приятелки, откриеш на телефона си инсталирани приложения за запознанства като Tinder. А може пък на самата среща да е присъствал някой далечен братовчед на твоята дружка, който съвсем между другото е "свободен".

3. Получаваш безсмислени съвети

Сещате се за стотиците клишета от сорта на "И на твоята улица ще изгрее слънце" и "Не се отчайвай, любовта може да е зад ъгъла". Е, за съжаление, с всеки изминал ден без половинка ще ги чувате все по-често.

4. Приятелските двойки започват да се държат странно

Те не знаят дали е редно да те канят на групови срещи и да се чувстваш като вълк единак, или пък по-добре изобщо да не споменават за срещата. Не знаят дали трябва да говорят за своите любовни проблеми пред теб, или да пазят романтичните истории за себе си.

5. Всички виждат "искри" там, където няма нищо

Когато говориш за близък приятел, повечето хора предполагат, че тайно имате чувства един към друг. Ситуацията се повтаря с продавачи, касиери и сервитьори, а ти си подтиквана да се усмихваш, да им оставиш номера си или нещо подобно.