Има думи, които ще окуражат една жена в леглото, ще я накарат да се почувства желана, красива, умела. Но има и фрази, които мъжете изричат и така рискуват да развалят цялото настроение.

Понякога е по-добре господата да замълчат, а не кажат каквото и да е и така да се изложат тотално. Защото никоя жена не иска и не бива да чува следните фрази под завивките:

"Бившата ми си падаше по това" - груба грешка, никоя жена не иска да чува за бившата, а още по-малко да бъде сравнявана с нея и то по време на секс.

"Не прави това" - да, ако нещо не му харесва, е хубаво да го сподели, но не по този назидателен начин, който би отблъснал жената.

"Нямаме много време, нека да побързаме" - ако ще бързаш, довиждане. Сексът не е маратон и жените искат да им бъде отделено нужното време и внимание. Всичко останало е липса на уважение.

 

"Само ако гърдите/дупето ти бяха по-големи" - не, не и не! Един мъж може да каже това само, ако иска да се отърве от вас и да не му проговорите повече. Или харесва тялото ви, или си тръгва.

"Свърши ли най-сетне?" - мъжете са благословени и свършват далеч по-бързо от жените, но това не им дава правото да забравят за нашето право на удоволствие и да го пренебрегват.