Нивото на комуникацията в една двойка зависи от това колко време са заедно, какви чувства изпитват и до колко държат един на друг. Има примери за мъже и жени, които нямат тайни помежду си. Те могат да говорят открито по различни теми и не се притесняват да разкажат как да изкарали с приятели. Други обаче крият доста подробности от ежедневието, а понякога пропускат определени детайли умишлено.  Не може да се каже, че мъжете са по-потайни от жените. Всичко зависи от връзката и етапа, на който е тя. 

Ето няколко неща, които представителите на силния пол не признават на своите половинки:

1. Обичам момичета със самочувствие 
Много мъже са увлечени от силните и независими жени, които имат самочувствие. Може би не харесват някои ваши навици и това, че не цените себе си, но едва ли биха ви го казали право в очите. По-скоро ще ви намекнат, че трябва да бъдете самоуверени като ви дадат пример с това, че работодателите обичат хората в екипа им да бъде по-самоуверен, пише Bulnews.bg.

2. Искам да изглеждаш добре
Мъжете обичат да вървят с една жена на улицата, да я държат за ръка и се наслаждават на реакциите на хората на нейния ослепителен вид. Когато ги питате харесва ли ви новата ви рокля, може да чуете някакъв уклончив отговор, но това не означава, че им допада. Дори и да не ви го споделят, мъжете се интересуват от вашия външен вид и искат да изглеждате перфектно. Може да не знаят марки или не разбират от съчетанието на дрехи и аксесоари, но определено им пука дали ще излезете навън с къса пола или раздърпан суитчър. 

3. Не разбирам какво правя
Дори и да сте от години заедно, мъжът винаги ще иска да ви покаже, че е силен и разбира от всичко. Ако някой електроуред се е развалил, но той въобще не схваща как да го поправи, никога няма да ви го каже. Може да го разглоби и да се поизпоти 1 часа над него без да го върне в стария му вид, но така ще се опита да замаскира положението. Помолите ли го за нещо, той ще се заеме със задачата, дори и да не разбира какво точно да направи. 

4. Прекалено сложно говориш
Жените са свикнали да разказват как е минал денят им с големи подробности, някои от които са излишни. Понякога мъжете усещат, че изпускат нишката на историята и не могат да осмислят за какво им говори жената, но ако й кажат, тя ще се разсърди. Ако той ви гледа с учуден поглед, по-добре му обяснете по-просто онова, което сте започнала. 

5. Това е твърде скъпо 
Особено в началото на връзката, когато мъжът иска да направи добро впечатление, той плаща сметките по ресторантите и купува скъпи подаръци. Ако жената поиска нещо, което не е по джоба му,  той ще го преглътне, за да не се изложи.