Ето как да критикуваш гаджето, без да нараниш егото му:

1 Бъди конкретна…

Няма значение колко е опитен – всяка жена е различна. Той може би е твърде нежен, твърде агресивен или твърде бавен за твоя вкус. Той си умира да знае как ти харесва! Сложи ръцете си върху неговите и му покажи как точно го искаш. И после кажи: „Би ли го направил така? Много е приятно", пише Cosmopolitan.bg.

2 ... И вложи малко стратегия.

Можеш веднага да убиеш ентусиазма му с: „Това е странно“, „Ама какво правиш?“, „Това не ми харесва“. Вместо да критикуваш грешките му, го окуражи за онова, с което се справя. Искаш да ти говори мръсотии? Изчакай следващия път, в който той ти каже нещо достойно за текст на Джейсън Деруло и му кажи, че това страшно те възбужда.

3 Усъвършенствай стенанието

Ако издаваш секси звуци дори в моментите, в който той не прави нищо, ще го накара да си мисли, че прави всичко както трябва. Пъшкай само, когато те кара да усещаш нещо истински приятно и той ще се научи да се ориентира.

4 Кажи му няколко добри думи след секса

Дори и да си му показала какво точно ти харесва, му прати есемес на другия ден: „Не спирам да си мисля как ме докосваше снощи… възбуждам се на бюрото си“. Никога не подценявай мъжкото его. Ще получи такъв прилив на гордост, че веднага ще си освободи следобеда и ще намери начин веднага да се видите.

5 Говори за секс, когато не го правите

Ще трябва да му напомняш какво ти харесва в леглото, дори и когато не сте много близо до спалнята. Когато се разхождате и той те притисне към себе си с ръка на талията ти, му кажи „Много ми харесва, когато ме сграбчваш така. Особено в леглото. Мнооого е секси“. Ще му хареса, че си мислиш за секс в неочаквани моменти.