Случвало ли ви се е да имате чувството, че партньорът ви не е съвсем искрен с вас? Може би крие нещо от вас? Едно проучване във Великобритания показва, че 45% от мъжете имат забежки, докато са във връзка. При жените процентът на изневеряващите е 21. У нас цифрите със сигурност са различни, но тенденцията за съвременното общество е плашеща. Кои обаче са характерните действия, които партньорът ни демонстрира, когато вече ни изневерява?

1. Обвинява другия, че изневерява
Най-добрата защита е нападението и изневеряващият често има навика да се прави на света вода ненапита. Неверният човек би хвърлил обвинения, дори да не вярва в тях, за да не бъде хванат, пише Bulnews.bg.

2. Подозрително отношение към телефона
Партньорът ви става твърде ревнив към телефона си, често се крие, когато го ползва, а освен това използва и нови приложения за чат, които с вас не използва. Много от изневеряващите дори не запазват номерата на хората, с които изневеряват.

3. Искат повече секс
Това най-вероятно е проява на гузна съвест и опит да прикрие тайната си, карайки ви да се чувствате ценени и желани.

4. Обвиняват ви за проблемите във връзката ви
Класиката! Дистанцията помежду ви се увеличава, не намирате причината за това, но все пак партньорът ви решава да обвини вас, вашите роднини и като цяло каквото и да е, извън себе си.

5. Имат странни активности
Изведнъж си намират ново хоби, за което не обичат да говорят. Или пък твърдят, че са в командировка през уикенда, а след това не искат да разказват за преживяното.