Какви жени привличат мъжкото внимание? Колкото и допирни точки да има между господата, толкова това зависи и от индивидуалните нужди на мъжа. За някои е важно жената да умее да готви добре, други търсят идеалната физическа форма и т. н. „За жената” посочва 4 типа личностни характеристики, които биха предизвикали мъжкия интерес.

Тази, която може да изслушва

Казват, че мъжете се влюбват с очите. В това има голяма доза истина и все пак, настъпва момент, в който емоциите започват да улягат и освен красивата външност, мъжът започва да търси други по-важни и дълготрайни във времето качества в една жена. Добрата комуникаторка, тази, която умее да изслушва, дори понякога без да дава съвет, която е емоционално достъпна и насреща за споделяне на хубави и трудни мигове е партньорка, която много мъже биха искали да имат в живота си.

Тази, която му създава усещане за комфорт

В социалните мрежи, в заведенията, по улиците, в близкия ни кръг имаме много примери за двойки, които на пръв поглед изглеждат сплотени, щастливи. Още една истина, която не бива да пропускаме е, че в много връзки мъжете не се чувстват комфортно в компанията на партньорката си. Може би е взаимно, може би не си споделят достатъчно за желанията, които имат един към друг. Усещането за комфорт понякога е мълчаливо гушкане, чаша кафе приготвена с любов, усещане за липса на драма, конфликти.

Грижовната партньорка

Може би сте забелязали, че в известен смисъл мъжете са като малки деца. Те искат постоянно вашето внимание и прояви на грижа, да се чувстват специални. За грижовна биха приели партньорка, която не само е добра домакиня, но и такава, която може да отговори на техните емоционални нужди. Грижата в една връзка се случва естествено и е задвижвана от любовта, която изпитваме. Грижата винаги се смята за привлекателна.

Тази, която е инициатор

Въпреки че би трябвало мъжът да е този, който да е по-инициативен, особено в началото на една връзка, някои господа намират за привлекателни добрите организационни умения на евентуалната си партньорка. Разбира се всичко трябва да е умерено, за да не се „открадне“ мъжката роля. Инициаторката на пътувания, вечерни забавления, дори домашната вечеря е отговорна и добре организирана жена, която умее да създава приятни емоции на хората, които прекарват време с нея.