Искате да съблазните любимия мъж, а знаете ли как да го направите? В този текст ще откриете няколко техники за възбуждане на сексуалното желание. Те обаче трудно могат да се разглеждат и прилагат самостоятелно.

Техники за възбуждане на сексуалното желание
Един от начините за достигане на максимално удоволствие в секса, който намирам за наистина задължителен при правенето на любов, е пълното доверие в сексуалния партньор. Това означава не само да се “отпуснете в ръцете му”, но и да можете да споделите какво точно желаете, така че да извлечете максимума от сексуалното си общуване! Сигурно по-притеснителните от вас намират това за невъзможно, но то не е толкова трудно, когато вече познаваме партньора си и сме му гласували доверие, но за да стигнем до там, че да бъдем искрени в секса, е нужно да се харесваме такива, каквито сме, пише Bulnews.bg.

Да се харесваме!
„Пътят на любовта започва от любовта към самите нас. Човек, който не се харесва, не е в състояние да харесва и другиго.” Тази велика мисъл ни кара да се замисляме колко изкуствени пречки поставяме понякога пред пътя на любовта си. Ако вашият секс партньор е с вас, значи той ви е приел такава, каквато сте. Оттук нататък зависи само от вас да го накарате да ви харесва още повече, а това в никакъв случай няма да постигнете, ако само се тръшкате колко сте дебела или непривлекателна. Напротив, запомнете, че мъжете са подражатели, те се отнасят с вас така, както вие се отнасяте към себе си!

Да не играем роли!
Да играеш в живота е забавно, още повече че: „Светът е сцена, а всички ние сме актьори”, но е твърде опасно да играеш в любовта! Там ти отговарят с това, с което си подходил към другия. Ако си бил лицемер, твоят партньор ще ти отговори по същия начин. В тази толкова интимна сфера се създава такава близост, че и най-глупавият партньор не е лишен от чувство за усет за същността ви. Не лъжете, защото ще се окаже, че сте лъгали само себе си. Ако искате да получите удоволствие, бъдете самите себе си и ще получите онова, което е отредено за вас.

Да бъдем непредсказуеми!
Оригиналността в секса създава истинското удоволствие. Това е умението да почувстваш онова, което партньорът ти желае, и да си в състояние да му го дадеш с цялата страст и нежност, на която си способен! Но за това е нужно да имаш развита интуиция и да го познаваш добре. Или поне първото. Големият сексуален опит също помага, но е добре той да не се демонстрира непрекъснато, защото това често потиска единия от партньорите и го кара да се чувства неловко. Запомнете, че мъжете често желаят „девственица, която да прави любов като мръсница”.