Какво ще правите със своя вибратор зависи само и единствено от вас. Движенията, темпото и моментите на интимност определяте вие. Само трябва да имате предвид следващите 4 правила, които са важни при използването на вибратор.

Вибраторът е един от приятелите на жената. Той може да ѝ достави удоволствие във всеки един момент – най-вече, когато наблизо няма подходящ партньор за тази цел. Вибраторът обаче не е предназначен само за необвързаните жени. Той може да бъде чудесно допълнение към сексуалната игра на двама души. Най-общо казано вибраторът е нещо, което много дами притежават и което използват с удоволствие, пише Rozali.com.

Вижте 4 правила, които са важни при употребата на вибратор:

Не използвайте лубриканти на силиконова основа

Лубрикантите на силиконова основа могат да бъдат вредни за вашия вибратор. Повечето съвременни вибратори са изработени от силикон, но ако ги съчетаете с лубриканти на силиконова основа, това ще направи техният материал прекалено мек. По-добре използвайте лубрикант на водна основа или пък заложете на лубрикант на силиконова основа, но в комбинация с презерватив (който да защитава вибратора).

За анален секс – купете си специален вибратор

Ако сте почитатели на аналния секс и искате да използвате вибратор за тази цел, купете си такъв, който е предназначен специално за тази зона. Обикновено тези вибратори са с по-малки размери и леко извити, за да се чувства жената по-комфортно. Използвайте по-голямо количество лубрикант.

Не използвайте един и същи вибратор за вагинален и анален секс

Както стана ясно, видът на вибратора за дупето се различава от стандартния такъв. Не се препоръчва използването на един и същи вибратор не само заради размера, но и заради увеличения риск от вагинална инфекция.

Не очаквайте всеки път да получавате оргазъм

Не се заблуждавайте, че използването на вибратор автоматично ви гарантира оргазъм. Всъщност достигането на връхната точка зависи от много фактори, точно както при секса с мъж. Най-вече вие трябва да имате подходящата настройка. Използването на вибратор със сигурност обаче ще ви помогне да изследвате нови и непознати усещания, тъй като вие самите знаете най-добре кое точно ви доставя удоволствие.