Ако белезниците те възбуждат, да знаеш, че не си единствена. В скорошно проучване по въпроса 26% от анкетираните са признали, че биха искали да включат белезниците в сексуалния си живот, а 15% са казали, че редовно ги използват. Защо ли белезниците са толкова секси? На първо място, заради контрола или... липсата на такъв – това е най-сериозната причина. Това има много общо с ежедневната рутина, в която си, и която искаш да разчупиш.

„За хора, които постоянно контролират нещата в ежедневието си – работа, срещи, прекалено много задачи и т.н., да се откажат от контрола в спалнята, е голяма стъпка” - казва Емили Морс, сексолог и водещ на предаване на сексуална тематика – „Това им позволява да се отпуснат, и да изпитат удоволствие, да мислят само за себе си, не за другия. Същото важи и за онези, които са по-пасивни в ежедневния си живот – възможността да доминират и да бъдат тези, които контролират ситуацията, ги възбужда.”

 

 

От която и категория да си, тези четири пози, включващи белезници в леглото, ще ти харесат. Току виж си поискала ти него да „закопчаеш” като изненада през уикенда. Виж няколко съвети от популярни сексолози!

1. Извратена мисионерска : Жената (или този, който ще се връзва с белезниците) лежи по гръб, а ръцете са над главата, вързани. Може да се използват и втори чифт белезници за глезените, ако има къде на леглото да ес вържат. Доминиращият е отгоре, и сексът включва много мръсни приказки.

 


Защо си струва да я опиташ:


Всеки, който харесва мисионерската поза, харесва и тази с белезниците, заради пълния контакт, и това, че партньорите са лице в лице. Вързаният с белезници често, заради вдигнатите над главата ръце, което излага гърдите му на показ, се чувства безпомощен, и това му харесва, а другият, доминиращият, изпитва чувство на превъзходство, контролирайки цялата ситуация и буквално притежавайки вързания.

2.Поза за орален секс: 

За тази поза единият е по гръб с вързани над главата ръце, а другият, обикновено жената, е седнала върху лицето му. Това е поза за орален секс, и просто трябва да внимаваш да не седнеш с цялата си тежест на ръцете му.

 


Защо си трува да я опиташ:
Ако си чела „50 нюанса сиво”, и не си отбелязала колко са яки позите, при които жената е отгоре, е време да го направиш. Тази поза е идеална, за да дразниш партньора си – просто се приближавай до него, но не осъществявай контак, докато не започне да ти се моли.

3. Ръцете зад глезените: 

Легни по корем на пода или на леглото. Вдигни краката си така, че да докоснат глезените. Вържи китките с белезници така, че да са бъдат зад глезените.

 


Защо си струва да я опиташ:

 

Огъването на тялото при тази поза дава сериозен достъп до всичко твое, включително и клитора. Получаваш и сериозен приток на кръв към таза, заради разтягането на няколко групи мускули, което те възбужда още повече.

4.Правостоящ :

Намери високо място вкъщи – релса за закачане на хавлии например, където можеш да вържеш партньора си прав. След като го вържеш с вдигнати над главата ръце, му кажи да не мърда. Кажи му го с твърд, заповеднически глас, и започни да го дразниш с мръсни думички и действия. В началото може и да не ти е много комфортно, но продължавай – движи се надолу по тялото му, облизвай зърната му. Ако му вържеш и очите, ще си съвсем загадъчна и възбуждаща. Всичко това може да приключи, когато партньорът ти започне да ти се моли, че не издържа вече, и иска секс веднага.

 


Защо си струва да я опиташ:

 

Защото и двамата давате и получавате, и сами определяте при какви условия да става това. Сценарият, в който има и белезници, прави ролите и на двамата партньори още по-изразителни, и е страшно секси.