Когато една жена срещне нов мъж в живота си, всичко ѝ се вижда сякаш през розови очила. В началото на връзката тя „лети“ на крилата на любовта и не я интересува хорското мнение. По-късно обаче бързо може да „слезе“ на земята, ако половинката ѝ покаже истинската си същност. Просто заслепена от чувствата, тя не може да усети, че човекът, с когото излиза, не е за нея, пише Tialoto.bg.

Нека си го кажем ясно – няма идеални мъже! Ако живеете в заблудата, че ще срещнете красавец на бял кон, то се опомнете. Винаги ще има нещо у него, което ще ви дразни, да не говорим, че може да излизате от години и той да ви изневери без да му мигне окото.

Според психолози, има определени черти на характера, по които още в началото да познаете, че той не е по обвързването и ще ви разбие сърцето. Ето четири от тях:

1. Бързо сближаване

Ако едва сте се запознали и вече излизате заедно, е малко съмнително, ако той се сближи твърде бързо с вас. Да ви разпитва с подробности за вашите близки, за приключили стари връзки или вашите интереси, не е нормално. Когато само задава въпроси, но не разкрива нищо за себе си, то със сигурност нещо не е наред. В повечето случаи това не означава, че се интересува от вас, а по-скоро иска да ви използва и се прави на много привързан, а всъщност не е.

2. Говори едно, върши друго

Ако действията му не съответстват на неговите думи, то това е ясен знак, че не можете да му се доверите напълно. Ако забележите, че често има разлика между казаното и свършеното, бягайте по-надалеч, защото този човек едва ли може да държи на думата си. Със сигурност скоро ще ви разочарова.

3. Непредвидим е

След първите срещи получавате съобщения и си чатите често, а след това изведнъж изчезва. Никоя жена не обича такива номера. Появявайки се дни по-късно с някое набързо скалъпено обяснение, вие по-добре си направете извода, че не може да се разчита на него. След известно време, ако започнете сериозна връзка, неговото отсъствие ще ви създава тревоги и ще ви наранява непрекъснато.

4. Тялото ви реагира

Всеки познава добре своето тяло. На моменти неговите реакции са „аларма“ за това, което предстои да се случи. Ако чувствате стягане в гърдите в негово присъствие или постоянно главоболие докато разговаряте, помислете на какво се дължат. Може просто комуникацията с него да ви напряга. В случай, че е така, помислете какво бъдеще имате заедно. Най-добре е да се разделите.