По време на сън мнозина срещат своите сексуални фантазии, но според данни на скорошно проучване доста голям процент са тези, които достигат и до кулминация. 

За изследователите не е тайна, че през пубертета момчетата могат да еякулират през нощта – феномен, познат като "мокри сънища", но сега те установяват, че той може да се наблюдава също и сред жените.
Според американските специалисти 37% от жените са изпитали оргазъм по време на сън до навършването на 45-годишна възраст. Всъщност жените са имали "нощни оргазми" сравнително често в периода от юношеството до 50-те години на живота си, без значение дали са обвързани или необвързани.

Любопитен е разказът на 24-годишната Джейд, която споделя, че нощните организми ѝ се случват, когато преминава през период на "сексуална суша". Тя ги описва като подарък от мозъка и допълва, че оргазмите по време на сън се появяват няколко пъти седмично през тези периоди, като в понякога се случва да маструбира по време на сън, а друг път те се случват без нейна помощ.

TNS.bg

Още новини - ТУК