Застани зад него и погали пениса му. Дланта ти е върху чувствителната му долна част по същия начин, по който той си го държи, докато мастурбира.

Съблечи се и ти

Вероятно твоят човек не е виждал изцяло голото ти прекрасно тяло за повече от няколко секунди. Може би защото се събличате прекалено бързо, унесени от страстта, или телата ви са твърде близо, за да може той да те огледа добре. Позволи му да позяпа.

Позволи му да е животно

Направи първичен ход, който да предизвика желанията му. Предизвикай го като животно със секс в изправено положение. Позволи му да те опъне срещу стената, с крака увити около кръста му. Той ще бъде в ролята на агресора и ще се радва на подскачащите ти гърди.

 

Вържи му очите

След като го подлудиш с незнанието къде ще го оближеш, целунеш и погалиш, му предложи нови усещания. Три идеи: косата, коприненото ти бельо или наниз перли о члена му.

Качи се отгоре

Повечето от мъжете в последното ни секс проучване посочиха жената отгоре като любимата си поза. Бонус: Тя може да е много интимна, понеже лицата ви се докосват и можете да се докосвате. Освен това е чудесен метод за забавяне на оргазма му.

Вземете си чувствен душ

Запотете огледалото в банята като се прилепите един в друг, докато си взимате душ. Изливащата се върху вас вода създава идеалната ситуация за мокри страстни целувки. Можете да засилите интимността като се гледате в очите.

 

Намери неговата G-точка

Простатата – онази жлеза с размера на орехче под пикочния му мехур – е вълшебният бутон, с който да му издухаш съзнанието. Можеш да я раздразниш като натискаш леко с пръсти кожата между тестисите и ануса му по време на проникване или орален секс.

Покажи му нов номер

Със сигурност сте съвсем наясно с 69. Нека ти представим 77! Числата илюстрират позата, в която са телата ви, когато се притискате странично. Ъгълът го насочва идеално към G-точката ти.

Намерете си ново любимо място

Подгрейте нещата у дома, като излезете от спалнята и пробвайте на кухненската маса, плота, мивката в банята или капака на колата в гаража.

Масажирай задника му

Направи му орален секс, докато нежно галиш задника му. Удвои удоволствието му като синхронизираш движенията и контролираш темпото.

Превърни го в шведска маса

Включването на храна в секса задоволява още една първична нужда. Намажи тялото му с любими неща като течен шоколад, сметана или сироп от боровинки и го оближи.

Юркай го

Кажи му да изпълни желанията ти, без да пророни дума. Увий пръстите си около пениса му, и когато направи нещо, което много ти харесва, го стисни.

Направи му пийп шоу

Пипай се отдолу, докато той гледа и го покани да се включи. Независимо дали ще се включи, или не, мъжете обичат да гледат.

Накарай го да се моли

Оближи тялото му, но спри точно преди пениса. Усмихни му се и се дръпни. Повтори няколко пъти, докато започне да моли за милост.

Почерпи го с мързелив секс

Разглези го с мързелив секс, в който той само трябва да си отвори дюкяна. Седни отгоре му с гръб и се подпри за опора на бедрата му. Подобно на кучешката, ще може да те гледа и да ти пипа гърдите, но няма да полага никакво усилие да прониква в теб.

Говори му мръсотии

Започни с мъркане и тежко дишане. После започни да му шепнеш.

Накарай го да бленува устните ти

Фантастична целувка с внимателно прилагане на език, натиск и влажност.

Секс без ръце

Кажи му да не пипа с ръце. Докосвайте се с езици, устни и дъх.

Изкуши го

Лекият тормоз засилва мъжкото очакване, така че след това всяко докосване е наслада. Като подгреете, му позволи да ти го вкара и той ще полудее, защото не те вижда цялата.

Осветли го

Тантрата е екзотичното изкуство да удължаваш страстта, за да достигнеш нови нива на задоволяване. Започни страстната нощ с нежен масаж на ухото му. После прокарай кутрето си по ръба на ухото му, където се съединява с главата му и лекичко докосвай средата на вътрешното му ухо с езика си.

Направете си мръсна вана

Ваната винаги е чудесна идея, но когато сте двама е още по-чудесна. Редувайте се да се сапунисвате като нежно описвате контурите на гърдите, стомаха и бедрата си с гъба.

Вържи го

Дори най-обикновеният шал ще го подлуди, ако ползваш правилната техника. Вземи дълъг копринен шал и увий част от него около гениталиите му. Вържи го на възел, като оставиш краищата свободни, за да ги държиш. Докато го яздиш, леко подръпвай краищата на шала, така че възелът да се трие в клитора ти.

Кажи му, че е секс машина

Изчеткай му егото, като му кажеш, че го желаеш, със свенлив комплимент.  Когато му разкриеш желанията си, ще се възбуди още повече.

Накарай го да се поти от жега, после да трепери от студ

Ако го охладиш, докато му е горещо, ще го подлуди още повече. Възбуди го с докосвания, натиск и промени в температурата. Пробвай класическия трик с ледените кубчета и го накарай да се разтрепери. Накарай го да легне по гръб и бавно очертай линия надолу по тялото му с кубче лед.

Прелъсти го

Бъди пряма и му кажи нещо от сорта на „Искам да правя секс с теб“. Директният подход не само пести време, но и ти дава възможност да демонстрираш сексуално превъзходство и да се представиш като човек, който смята, че може да има всичко, което поиска.

Играй си с него

Купи си секс играчки. Кадифените белезници са интересни, а и не правят рани като металните. А и никога не можеш да сбъркаш с вибратор. Помоли го да ти масажира клитора с него, или пък просто да седи и да гледа как ти си играеш с него.

Подгрей го за втори рунд

Толкова сте загрели, че можете да повторите. Покажи му любимото си място и му кажи, че те кара да се чувстваш страхотно. Втория път оргазмът ще е още по-хубав.

Позволи му да те яхне

Подлютете мисионерската поза и почувствай супер дълбокото проникване като прибереш колена към гърдите си и се хванеш зад бедрата. Можеш и да подпреш ходилата си на гърдите му.

Дръж се грубо

Мъжете обикновено са по-корави от жените, така че не се притеснявай да си груба. Щипи зърната му, дращи гърба му с нокти, или мачкай гърдите му.

Направете го бързо

Ако подпалиш ракетата му за пет минути, ще направи всичко за теб.

TrafficNews.bg