Рядко може още на първата среща да се разбере какво иска и очаква от вас човекът, с когото сте излезли. Има много въпросителни - дали той наистина ви харесва, дали усеща химията, дали разговорът му е интересен, какви са намеренията му. Ето обаче и по кои знаци може да забележите, че той търси само секс и едва ли търси сериозна връзка, според Elite Daily, цитиран от Teenproblem.net.

1. Не ви изслушва

Ако не ви слуша с интерес и често ви прекъсва преди да сте се изказали, едва ли иска да ви опознае добре и едва ли се интересува от вас, мнението ви и вижданията ви. Диана Дорел, експерт по връзките, казва, че трябва да обръщате внимание на качеството на разговора, особено на това колко усилия полага момчето да ви опознае. Ако наистина търси нещо сериозно и проявява интерес към вас, ще избягва общите приказки и ще ви слуша внимателно. Но ако докато слуша се занимава и с нещо друго, прекъсва ви по средата на изречението или променя темата преди да сте успели да се изкажете докрай, едва ли иска нещо повече от секс, смята Дорел. Ако е нетърпелив и не ви чака да се изкажете, това е притеснително, смята и друг експерт по връзките - Сюзън Уинтър.

2. Постоянно ви докосва

Ясно е, че може да се харесате още на първата среща, да си допаднете, да има силна химия, страстта да ви завладее. Може да има няколко целувки, прегръдки, да се хванете за ръце, да потанцувате. Но ако забележите, че той постоянно ви докосва, и не си говорите особено, а само се прегръщате и целувате, би трябвало да ви е ясно какво очаква той. Езикът на тялото е прекрасен начин да покажете на човека, с когото сте на среща, че сте готови за страстни целувки или секс. Седенето прекалено близо един до друг, докосването на ръцете, визуалният контакт, галенето по бедрата и дупето, показва, че той иска нещата да стигнат по-далеч, смята Андреа Амур, основател на UpDate Coaching.

3. Кани ви у тях веднага

Това е най-очевидният знак. И все пак може да си помислите, че просто се отдавате на момента, на страстта, че той просто не може да ви устои. И че дори да прекарате нощта с него, ще има и втора среща. Това обаче рядко е така. "Ако някой се интересува от вас, а не само от секса, ще забави темпото и ще ви кара да се чувствате комфортно", казва Дорел. "Би трябвало да ви води на места, по-далеч от дома, защото се опитва да ви опознае и да прекарва повече време с вас. Ако срещите ви включват само стоене вкъщи и питиета, това означава, че той полага минимални усилия да ви опознае и просто иска да ви вкара в леглого", обяснява тя.