Има жени, които си изграждат навика да се държат по определен „очарователен“ начин, който техните приятелки смятат за супер сладък и готин. Този тип поведение обаче може да струва уважението и възхищението на гаджето на същата тази жена. Много мъже няма да си го признаят, но има видове женски поведения, които ужасно много ги дразнят.

Ето и кои са тези навици, които дамите смятат за очарователни, а мъжете не харесват особено:

1. Говорене с бебешко гласче

Мъжете не обичат много-много жени, които говорят с лигаво бебешко гласче, кикотят се непрекъснато и се държат преднамерено глуповато. Някои дами смятат, че този тип поведение е сладко и секси, и нарочно се правят на доста по-елементарни отколкото са всъщност, което им прави по-скоро лоша услуга. Мнозинството от представителите на силния пол предпочитат жени, които се държат естествено, без да се преструват или глезят, пише Tialoto.bg.

2. Ходене навсякъде с кученце под ръка

Напоследък малките породи кучета са много модерни сред нежната половина на човечеството. Все повече жени си взимат около 2-килограмов домашен любимец, който разнасят навсякъде със себе си в подходяща чанта, гушнато под ръка или в скута си. Доста мъже обаче не си падат по този тип породи кучета и се дразнят на половинките си, които разнасят миниатюрния си четириног любимец сякаш е кукла или по-скоро – вид украшение. Все пак кучето си е куче и си има своите нужди, както и специфична миризма.

3. Всезнаещата жена

Някои дами, за да спечелят уважението на половинката си, се опитват да изглеждат компетентни по абсолютно всички въпроси и теми на разговор. Например, когато мъжът им се заговори с приятелите си за спорт или за политика, жената се опитва да се намеси в разговора като се изказва уж информирано, но често по-скоро не ѝ се получава. Тя прави неточни или несвързани с темата коментари, които дразнят партньора ѝ.