Любовта и връзките са непредвидими. Мислиш си, че имаш спокойна и здрава връзка, докато един ден не се появи трети човек, който да обърка плановете ти. Това са зодиите, които скоро ще имат голямо предизвикателство в любовта.

Близнаци

Никога не сте си представяли, че може да бъдете третия човек в една връзка. Но всичко се случва в живота, дори това, което си казваме, че никога няма да се случи точно на нас. Изглежда, че ще хлътнете по човек, който вече е обвързан. Изглежда, че това няма да му пречи и ще ви обърне специално внимание, с което ще замае разсъдъка ви. Ще чувствате вина, но въпреки това чувствата ви ще са по-силни и ще ръководят действията ви. Трябва да се замислите дали това наистина има бъдеще или накрая ще излезете наранени от този любовен триъгълник, пише Jenstvena.com

Стрелец

Ще се появи човек, който ще ви обсипе с комплименти, макар да знае, че вече имате връзка. В стремежа си да скриете това от партньора си, ще стане по-зле. За това незабавно споделете, тък като едва ли ще проявите интерес към човек, който се опитва да разруши щастието ви. Освен всичко друго, за да спечели сърцето ви, този човек ще се опита да саботира връзката ви като анонимно изсипе безпочвени обвинения към вас на вашата половинка. Бъдете екип, не се отделяйте един от друг и бурята бързо ще отмине. Поне след всичко ще знаете колко неустоими сте за другите. И вашата половинка ще осъзнае какво съкровище има до себе си.

Козирог

Никога не сте и предполагали, че вашата половинка може да си има друг човек. Изглежда, че съвсем скоро ще научите, че човекът до вас има флирт, в някои случаи и връзка, с човек, с когото работи. Не бъдете крайни в изказванията си. Ако решите да си тръгнете, до направете елегантно, така че да не показвате слабост. Ако решите да простите, помислете дали това няма да се повтори някога. И ако това е наистина човекът за вас, би ли направил нещо, за да ви предаде?