Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще заслужи да чуе от нас заветното "Да". Чакаме, търсим го, докато един ден той не се появи и не преобърне живота ни изцяло.

Това са 3-те зодии, които могат да очакват предложение за брак още следващата година.

Телец

Връзката ви е достатъчно силна и стабилна и човекът до вас вече е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си заедно. Половинката ви наистина ви обича, за това е хубаво да разберете, че Съдбата не ви е срещнала случайно и тепърва хубавите моменти между вас предстоят. Началото на годината ще тръгне с малки колебания, които ще изчезнат в мига, в който започнете да правите нови планове за живота ви заедно. Имате най-хубавата връзка, която сте имали досега и това не е случайно. Когато човек срещне половинката си... всичко се променя, пише Актуално.

Рак

Вътрешно усещате, че човекът до вас е човекът ЗА вас. Доверете се на интуицията си и не чакайте повече. Бракът е за онези, които са сигурни в чувствата си, а вие дори не можете да си представите живота си един без друг. Време ви е! Отсрещната страна ще бъде истински изненадана, когато повдигнете въпроса или започнете да намеквате, че ви е време. Имате всички предпоставки да създадете едно здраво и щастливо семейство. Бъдете един до друг така, както сте били досега и всичко ще бъде наред. Очаква ви страхотен съвместен живот!

Скорпион

Чакането за вас приключи, най-накрая мечтата ви ще се сбъдне. Толкова дълго сте търсили правилния човек, че на моменти още не можете да осъзнаете, че наистина сте го намерили. Очаквайте най-незабравимото предложение за брак и просто се радвайте на щастието си. За тези, които още не са го намерили, това ще се случи още в началото на 2019 г. Никога не сте си представяли, че можете да срещнете някого и в края на същата година вече да знаете, че той е човекът за вас. Чудесата по света са много и това е едно от тях за вас.