Джорджина Джоунс, маркетинг мениджър в мрежата за запознанства „Badoo“, споделя пред „Female First“ как може да направим профила си в социалните платформи по-атрактивен и кои неща могат да отблъснат другите.

Ето и някои от нейните съвети, публикувани в Teenproblem.net:

Не правете муцунки за профилната снимка

Всеки има любима физиономия или поза, която редовно прави на снимките си. Гледайте обаче профилната снимка да е непринудена и сладка. Не правете клишираните и вече отблъскващи муцунки, като „патешка муцунка“. Не бъдете прекалено нацупени. Тези физиономии отблъскват 42% от потребителите.

Не се тагвайте от фитнеса постоянно

Дразнещо е, ако нонстоп се тагвате от местата, на които сте. Особено ако се отбелязвате от фитнеса – това е едно от най-клишираните места за снимане и тагване и реално показва, че сте там, за да си правите фотосесии, а не за да спортувате. Тагвайте се от места, на които наистина обичате да ходите и които отразяват истинските ви страсти и хобита. Селфи от фитнеса отблъсква около 20% от онлайн потребителите.

Качвайте актуални снимки

Може да харесвате предишните си визии, прически, да се радвате на фигурата си отпреди няколко години. Но е дразнещо, ако поствате стари снимки, например отпреди 5-6 години, а всъщност сега изглеждате съвсем различно.