Бях се усъвършенствала в игрите му. Колкото повече ме нараняваше, толкова повече го исках. Начинът, по който ме гледаше в очите, караше коленете ми да "омекват". Но в един момент милите съобщения бяха заменени от арогантни такива и зад всичко това прозираше жестокостта на един "играч". Сигурна съм, че има стотици момичета в подобна ситуация. И макар всичко да изглежда добре в момента, знам, че сте склонни да пренебрегнете червените знамена.

Ето на какво ме научи моят опит с "лоши" момичета:

1. Не си губете времето

Колкото и да искате да го преследвате, ще се окажете изгубени и всичко ще се превърне в повтарящ се цикъл. Той непрекъснато ще печели, просто защото му позволявате. И определено не си струва времето, щом се налага да просите за малко внимание. Вниманието не е нещо, за което трябва да бъде молено във връзка. Още по-малко пък любовта, пише Iwoman.bg.

2. Накарайте го да загуби в собствената си игра

Една от най-големите грешки, които допуснах, беше да позволя да спечели играта, която играеше от начало. А начинът да спечелиш срещу "играч" е само един – да не ти пука или поне да изглежда така. Правиш си услуга, пренебрегвайки този човек и чакайки правилния, защото вярваш или не, той е там!

3. Слушайте приятелите си

Ако приятелите ви се опитват да ви предупредят, чуйте ги. Не си мислете, че завиждат и не се опитвайте да им докажете, че грешат. Не забравяйте, че именно приятелите ви ще бъдат с вас до края, а момчетата (особено този тип) просто идват и си отиват.