Когато връзката се развие и установи, често сексът остава на заден план. - Уморени сте, ядосани сте, или просто нямате енергия и желание и не ви се занимава. Но има няколко прости неща, които можеш да направиш, за да преодолееш мързела.

Може би си мислиш, че това, което ядеш няма ефект върху сексуалния ти живот, но правилното хранене и секса вървят ръка за ръка. Недостигът на енергия води до слаб сексуален живот, а енергията идва от храната. Колкото си по-уморена, толкова по-малко ти се прави секс. Храни се по малко, няколко пъти на ден, така че нито да си гладна, нито да си уморена. 

Яж протеини, комплексни въглехидрати и плодове и зеленчуци. Добрите мазнини също са важни за хубавия секс. Мозъкът се храни с мазнини, а хората казват, че сексът започва от мозъка, затова го нахрани добре. Ядки, рибено масло, зехтин и кокосово масло, както и авокадо, са добра храна за мозъка. 

Вероятно ако са те нервирали в офиса, изобщо няма и да се сетиш за секс. Стресът е един от основните убийци на либидото, от който се оплакват двойките. Имай това предвид и се опитай да намалиш стреса, за да подобриш сексуалния си живот. 

Един от най-лесните начини е да не се тормозиш излишно за това какво е било вчера, или ще бъде утре. Бъди тук и сега и ще ти е много по-лесно да си в настроение за чудесен секс. 

Искаш ли страхотен секс тази вечер? Изпотете се! Вместо да идеш сама на фитнес, идете двамата заедно. Или потичайте или карайте колело в парка. Не само ще ви бъде по-забавно и ще прекарате време заедно, но и ще подобрите сексуалния си живот. Физическите упражнения повишават нивото на ендорфините – хромоните на щастието – което пък повишава вероятността да ти се иска да правиш секс.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg