За нищо на света не пропускай да се запознаеш се с най-добрите ни лесни класически и безотказни секс попадения на всички времена.

1. АБСОЛЮТНАТА КЛАСИКА

Разбира се, че има причина мисионерската поза често да съпътства в леглото толкова много двойки. Тя е специалитетът на романтичния секс: без проблем можеш да предвидиш точно какво ще се случи и винаги те прави щастлива. Можеш да се възползваш от нейната разновидност, подходяща за дълбоко проникване: сгъни коленете си нагоре към гръдния кош и ги разтвори достатъчно широко, че половинката ти да се намести помежду им. Постави прасците си от двете страни на гърба му и поддържай тежестта му с помощта на задната част на бедрата си. Ако ти се прииска да му помагаш, спокойно можеш да се преместваш напред и после обратно назад в неговото темпо.

2. КУПИ СИ ВИБРАТОР

Наистина всяко момиче трябва да бъде горд собственик на еротична играчка. Все пак са ти нужни минути, за да се разтопиш от удоволствие. Освен това колкото по-често достигаш до оргазъм, толкова по-силно е желанието ти да щурмуваш кулминационната точка пак и пак. Така че дължиш на себе си да се погрижиш за либидото си.

3. ОВЛАДЕЙ ИЗКУСТВОТО НА СТИМУЛАЦИЯТА С РЪЦЕ

Хвани пениса му в основата с едната ръка и прокарай дланта на другата над и около главичката около 10 пъти в едната посока, последвани от 10 пъти в обратната. Визуално тази маневра много наподобява изстискването на лимон. За да му осигуриш по-интензивни усещания използвай ръката в основата, за да побутваш пениса му в обратната посока на ръката, която се „труди“ отгоре.

4. ТРОЙКАТА, КОЯТО НЕ БИВА ДА ПРОПУСКАШ

За умопомрачаващи секс изпълнения са ти нужни точно три жизненоважни компонента: знания (как реагират неговото и твоето тяло на определени движения и техники), правилна настройка на духа (за да оставиш задръжките си на заден план и да не се притесняваш как изглеждаш отстрани или какво би си казал някой, ако знаеше какви ги вършиш в момента) и силна химия между теб и партньора ти.

5. АВТОЕРОТИКА

КЪДЕ: Предното място до шофьора. Там има повече пространство за краката, защото педалите са от другата страна.

КАК: Облегни седалката колкото може по-назад. Накарай твоя човек да се излегне на нея по гръб, докато отваряш тубичка лубрикант. Стисни и намажи обилно пръстите си, за да се погрижиш за удоволствието му с ръце. Щом приключиш с увертюрата, използвай останалата част от овлажнителя върху външните и вътрешните си вагинални устни. После скачай отгоре му.

ВАЖНО: Не разполагаш с лубрикант? Тогава не пропускайте предиграта, но я осъществете, докато сте на различни места в колата. Без значение колко сте разгорещени, крайниците ви трябват и за други дейности.

6. ЩУРМУВАЙ G-ТОЧКАТА МУ

Поиграй си с най-възпламеняващата част от тялото му като притиснеш първите си две пръстчета към чувствителната зона зад скротума за секунда, после отпусни за още една. Повтори „упражнението“ няколко пъти. Ако го докосваш по същия начин по време на орален секс, 100% ще му осигуриш най-интензивния оргазъм в живота му.

7. СЕКСИ ИЗВИВКИ

Снижи раменете си и повдигни дупето, за да му осигуриш пряк достъп. Ще ти е неудобно, ако цялата ти тежест пада на ръцете, така че постави няколко възглавнички под коленете, за да повдигат ханша.

8. ИНТИМЕН КУРС

Можете да предизвикате усещането за близост помежду си. За целта се погрижете в разгара на момента да имате възможност да усещате пулса си взаимно. Докато му демонстрираш оралните си умения, постави едната си ръка върху сърцето му. А пък по време на секс опитай да откриеш поза, при която ухото ти се намира близо до сърдечната му област.

9. ИЗКУСТВОТО НА „ТРИГАЗМА“

Сигурни сме, че имаш свои собствени изпитани и проверени техники за мигновено достигане до оргазъм (това е свещено Cosmo правило за всяка мацка), но допълнителната стимулация може да ти покаже съвсем нови негови измерения. Пробвай това: нека твоят човек обработва клитора ти с език, докато докосва с пръст G-точката (намираща се на около два сантиметра навътре във вагината върху предната й стена) и гали с друг пръст зоната около ануса. Всичко това едновременно. По този начин не само усещанията ти ще бъдат по-мощни, ами гаджето ти наистина ще полудее от радост, щом открие възможността да те подлудява така.

10. „ТРЕНИРОВКА“ НА ИНТЕРВАЛИ

Проникването е забранено. Поне за следващите пет страстни рунда. Целта е да разкриете нови начини, чрез които да си доставяте удоволствие.

ПЪРВИ РУНД
Позволено ви е да си служите само с уста, без ръце.

ВТОРИ РУНД
Този път само ръце – никакви език и уста.

ТРЕТИ РУНД
Разрешена е само стимулацията на долната част на тялото.

ЧЕТВЪРТИ РУНД

Разрешена е само стимулацията на горната част на тялото.
ПЕТИ РУНД
Само проникване без никаква друга „обработка“. (Все едно е проблем...)

„Този път ще караме само на целувки!“

11. СКРИТАТА МУ ЗОНА НА ЩАСТИЕТО

Според законите на тантрическия секс опашната му кост събужда еротичната му енергия. Накарай го да легне по корем и постави по два от пръстите на всяка ръка на О-образната изпъкнала част от основата на гръбнака. Движи ги, така че да образуват малки кръгчета. Обработвай гръбнака му с език, докато мърдаш пръстите си спираловидно на това място.

12. ИЗМЪЧВАЙ ГО

Понякога идеята ПОЧТИ да го накараш да свърши е дяволски добра. Честно казано, щом му осигуриш оргазъм, вече си приключила с работата си и няма какво друго да направиш освен да го оставиш да се наслаждава на момента. Но това, което правиш преди моментът да настъпи е съществено за мощността на усещанията му в края. Затова го измъчи в класически стил. Целта ти е да го доведеш много близо до оргазъм и изведнъж да преустановиш всички свои действия. Прави го отново и отново. Обикновено момчетата, които няколко пъти са били близо до разтапящите вълни на наслада, изпитват наистина взривяващи усещания щом в крайна сметка успеят да прекосят финалната права.

13. СТРАСТНА ХИТРОСТ

Искаш по-интензивни френски ласки? Толкова е лесно, просто сгъни коленете си към гърдите и ги задръж там, докато той ти доставя удоволствие.

14. НАПАДНИ ГО НА ОТКРИТО

Намести гърба му на широко равно място (речен камък или полянка), вдигни ръцете му над главата. Прихвани китките, за да го притискаш в легнало положение и се намести върху него, така че тялото ти да застане хоризонтално на неговото. Повдигай горната част на тялото си и притискай стъпалата си към неговите, за да се създаде суперприятно триене напред-назад и да стимулираш К-точката си в лонната му кост. В името на удобството подпъхни под него възглавнички (или използвайте дрехи) и недей да коленичиш от двете му страни.

15. ПРЕДПАЗНИТЕ СРЕДСТВА МОГАТ ДА БЪДАТ СЕКСИ

Щом си овладяла умението да поставяш презерватив с ръка, значи е време за техниката за напреднали – с помощта на устата.

СТЪПКА 1: Внимателно намести кондома около устата си, така че връхчето му да бъде притиснато между устните. Гледай в него да не влиза въздух.

СТЪПКА 2: Хвани с едната ръка еректиралия му пенис преди да го напъхаш между устните си и вътре в гумичката.

СТЪПКА 3: Позволи му да проникне в устата ти чак до гърлото толкова дълбоко, колкото можеш да си позволиш. Щом усетиш опасност да повърнеш, ако проникне по-навътре, използвай ръката си, за да разгърнеш останалата част от презерватива точно до основата на пениса му.

16. ПОЗВОЛИ МУ ДА ТИ СЕ ПОРАДВА... ОТДОЛУ

От теб се иска само да принтираш този сбит наръчник и да го оставиш върху възглавницата му точно преди да си легнете. Ние ще се погрижим за останалото.

Инструкции: Започни с целувки по устата, а след това продължи надолу по целия път докато стигнеш до целта си под талията й. Щом стигнеш правилното място нежно раздели устните й, така че цялата зона на клитора й да бъде на показ. За начало й приложи дълги бавни движения с език, започващи от входа на вагината, за да достигнат до върха на клиторната обвивка. Използвай среден натиск с разтворения си отпуснат език – няма нищо по-гадно от „пробожданията“ със заострения връх на езика. След серия от апетитни сладки облизвания, притисни езика си хоризонтално в областта на К-точката, за да я полюлееш. Нежното боравене с език на това място наистина ще свърши чудеса. Забраняваме ти да използваш зъби.
Съвет
Не се страхувай да включиш и носа си – подуши вагиналния отвор, устните и клитора. Само внимавай да не го запушиш, защото трябва и да дишаш все пак.

17. Вън от спалнята

Нападни го и го притисни да седне върху пералнята, докато е включена. После се покатери в скута му, но остани с гръб към него. Може да те придържа да не паднеш като те обвие с ръцете си. Щом започнете да усещате вибрациите на машината, наистина ще превключите на суперщури вълни. Благодарение на сладката вибрация, от вас се изискват минимални усилия за проникване. И така ръцете ти са свободни, за да се погрижат за тестисите му, докато неговите галят гърдите ти.

18. ОТВОРИ СИ УСТАТА (БЕЗ ДА СЕ ИЗЧЕРВЯВАШ)

Съществуват три страхотни начина да поставиш началото на пикантен разговор в леглото. Номер 1: опиши му това, което усещаш. Можеш да започнеш с подробности като „Обожавам да си вътре в мен“. Другите ти две възможности са също толкова откровени: просто му кажи какво искаш да направи или го попитай какво той би искал да последва. Ето няколко предложения.

Апетитни описания: „Обожавам това, което правиш с ръцете си там долу“.
Интимни инструкции: „Стисни зърната ми“ или „***** ме по-силно“.
Мръснишки въпроси: „Харесва ли ти?“ или „Умираш да проникнеш в мен, нали?“

19. БЪДИ РАЗЛИЧНА

Давай, направи нещо напълно непредвидимо и направи секс живота ви вълнуващ отново! Ясно е, че ако масажира К-точката ти тридесетина пъти по посока на часовниковата стрелка ще те доведе до 100 %-ов оргазъм, но тази маневра няма как да ти доставя умопомрачаващ секс ежедневно. Все пак дори хубавите неща омръзват. Така че действай дръзко и се осмели да му предложиш нещо необикновено.

20. ПОДЧИНИ ГО

По-голямата част от сексуално активните мацки вероятно са забелязали, че ездачката е перфектната поза за стимулация на G-точката и съответно почти винаги води до мощни оргазми. Накарай твоя човек да се излегне с опънати крака. Възседни таза му, докато го гледаш в очите и положи коленете си от двете страни на тялото му. Щом проникне целия в теб, се наклони напред с ръце върху гръдния му кош. Можеш да задействаш G-оргазъм като извиеш гърба си възможно най-много с леко разтворени крака.

TrafficNews.bg