Има два знака от хороскопа, които представляват особена трудност за повечето мъже. Това са жените, които никой мъж неможе да изтърпи.

Телец

Изключително своенравни, инатливи и чувствителни дами. Телците може да се превърнат в истински кошмар за всеки мъж. Те имат мнение, което никой не може да промени. Имат си навици, които също не подлежат на промяна. Емоционалността им е изключително голяма и реагират на всичко много първично. Заради това и скандалите с Телците никак не са изключение, а почти всекидневие.

Жените от зодия Телец са много инатливи и могат да ти съсипят живота напук, без изобщо да имат основателна причина да държат на своето. Обичат силно, но и ревнуват много силно. Точно за това много мъже не успяват да свикнат с този контрол и си тръгват след поредния скандал по повод това къде и с кого са били, пише bg7.bg

Дева

Девите вървят с високо вдигната глава. Те не правят компромиси и обичат всеки да правя нещо за тях, но никога да връщат услугата. Имат си точно определени навици, с които всички трябва да се съобразяват, но Девата никога няма да ги промени, ако някой има нещо против.

Девите се обиждат много лесно и прощават много трудно. Понякога може да ти се сърдят с дни, без изобщо да имаш кой знае каква вина. Отмъщават жестоко и ако направиш нещо нередно, ще ти го върнат тъпкано. Изобщо не са лесни са разбиране и логиката им е най-трудна за разгадаване. Жените Деви се обичат трудно и трябва добре да знаеш това, преди да решиш да влезеш в сърцето им.