Защо не мога да свърша в мисионерска поза, а всички казват, че е страхотна, и дори по филмите я показват като най-романтичната? Опитвам се, а не мога, толкова е отегчително...

Защо много мъже смятат кунилингусът за странен и само аз ли излизам с мъже, които не си струват? Омръзна ми да ме карат да се чувствам странно в собственото си тяло и май е време да се ориентирам към такива, които искат да слязат  и по-надолу от гърдите ми (жокер от нас: да, време е).

Дали сексът без презерватив наистина е толкова по-хубав от този със, или просто на партньорът ми не му пука за мен? Иска ми се да имам собствен пенис, за да опитам и двата варианта...

Очаквали се от жената да отделя много внимание на топките му? Нямам нищо против да се занимавам с тях и цял ден, но не искам той да си помисли „О, защо тя си губи времето в чакалнята на гениталиите ми?”

Как да си играя с топките му, без той да започне да агонизира от болка? Да ги докосвам с движения все едно меся хляб ли, или да ги подръпвам нежно?

Как така сексът, в който съм залепена за стената  изглежда толкова страстен по филмите, а в реалния живот аз го усещам като математическо уравнение?

Същото е и със секса под душа. Навсякъде има вода, само аз съм пресъхнала, няма грам лубрикант и аз вероятно ще умра...

Мастурбирам ли твърде често, или четири пъти на ден си е съвсем нормално?

Как се очаква да правя секс, при условие, че леглото скърца зверски при всяко движение? Може би трябва да си взема от онези стабилните спални без нестабилни матрачни рамки? Вероятно това, че не скърцат при секс е основната им положителна характеристика.

Как се очаква да опитаме поза 69, без да изглежда, все едно планираме инвазия в чужда държава? Това е страхотна поза, но направо усещам как вече не е толкова горещо между чаршафите, докато се пробваме да се нагласим...

Всички, освен мен ли практикуват анален секс? Някак не ми звучи толкова възбуждащо, колкото го описват.

Очаква ли се от мен да приемам орален секс с удоволствие? Защото аз се чувствам странно, когато той е там долу, но може би не е добър и не знае какви ги върши.

Странно ли е да оставам със сутиен в леглото? Защото отнеме доста време да го сваля в някой по-горещ момент, а и искам да имам подкрепа, когато сексът е по-енергичен и див.

Готино ли е да му казвам всичко, което искам в секса? Защото ако го попитам дали би ме шляпнал отзад, а той ме погледне странно, няма да е приятно. Но пък може и да си каже, че това е супер, и всичко да е наред...

Как се очаква да релаксирам по време на орален секс? Краката ми са в позиция, подобна на почти затворен подвижен мост, и аз така със се съсредоточила, че ще получа инфаркт. 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg