Момичета, няма нищо лошо в експериментите, включително и в секса. Всичко е опит, който ще ви помогне да се чувствате по-уверени и знаещи какво точно искате и как да го получите. Затова, ако намирате поне за малко интригуващи следващите предложения, не се колебайте, а им се отдадете преди да сте чукнали 30 години.

Ето ги и тях:

1. Секс с жена
Ако опитате това не означава, че сте лезбийки , вие просто експериментирате и се забавлявате. Ако сте пропуснали да направите това в тийнейджърските си години, имате още малко време, действайте!

2. Секс с известен
Е, едва ли съдбата ще ви предостави на тепсия Джони Деп или Брад Бит и по-скоро ще се задоволите с някой на местно ниво, но пак си заслужава тръпката.

3. Секс с приятел
Да, има риск, при който отношенията ви ще се усложнят, но пък е възможно и да се влюбите един в друг. В друг случай между вас ще се изгради едно интересно сексуално напрежение, което определено ще нажежи страстите.

4. Секс за една нощ
Е, това е задължително! Просто неангажиращ секс, без чувства, без имена, номера, с някого, когото няма да видите никога повече. Да, определено тръпката не е за изпускане!

5. Секс с бивш
Да, да идеята е лоша, но все пак си заслужава от време на време да сме лоши нали? Разбира се, нека си остане просто секс, в никакъв случай не бива да се връщате към нещо, което вече е приключило.

6. Секс в офиса
Доста вълнуващо преживяване особено ако има възможност да ви хванат, но рискът си струва. Трябва да се опита поне веднъж.

7. Тройка
Няма лошо дори в това и все пак ви съветваме това да се случи, когато не сте сериозно обвързани, защото има опасност нещата да не приключат добре...

8. Секс в къщата на родителите ви/ родителите му
Това създава усещането, че отново сте на 17 и сте мнооого непослушни тийнейджъри, които все още се крият, че вече са сексуално активни. Забавно е :)

9. Секс с много по-възрастен
Опитът си оказва думата и повярвайте струва си. По-възрастните мъже знаят какво и как да направят, за да ви накарат да се гърчите от удоволствие (буквално).

10. Секс с по-млад
Не подценявайте и по-малките. Все пак те са доста издръжливи и старателни. Пък и можете да ги научите на това онова, изключително схватливи са и ще ви бъдат много благодарни. Заслужава си да опитате.

11. Секс с колега
Да, да не е хубаво да смесвате работата с удоволствието и все пак има начин и тези правила да бъдат заобиколени. Например, ако скоро ще сменяте работата и има някой колега, на когото винаги сте хвърляли око, сега е време да действате!

12. Анален секс
Не можете да знаете, дали нещо ви харесва или не, ако не сте го пробвали, нали? Така, че няма лошо да опитате и това нищо, че може да сте изключително против „тези извращения“, не забравяйте и на партньора ви много ще му хареса!

13. Секс с чужденец
Не е нужно дори да говорите на един език... Важното е да си паснете сексуално, пък и да не ви хареса особено, поне сте пробвали нещо различно. ;)

14. Орален секс
Говорим това да се случи и от двете страни. Танто за танто, както се казва. Наслаждавайте се на всяка секунда, защото знаем, че понякога езикът може да върши чудеса...

15. Груб секс
Опитайте нещо по-така, не стигайте до крайности, разбира се... Но не е лошо понякога да е по-животинско и нестандартно особено след скандал действа най-добре.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg