Татуировките върху женското тяло са секси. Точка. Списъкът с безумно привлекателните дами, които са се украсили с малко или повече мастило е безкраен – от Анджелина Джоли до Адриана Лима. И тук изобщо не става въпрос цялата да е нашарена и да  изглежда все едно е току-що изскочила от някоя от деветте порти на ада. Броят все пак е въпрос на личен избор. Независимо една или повече обаче, поради някаква причина в последно време е неоспорим факт, че най-сексапилните жени имат татус някъде по тялото си.

Ето и 15 съвсем логични причини да подгоните именно една от тях:

Не изпитва нужда да се вписва

Не се интересува каква е модата в момента и какво е общоприетото. Точно обратното, тя предпочита да се отличава от масата. Харесва й да е различна и няма как да не ти допадне старанието й да се дистанцира от масата.

Притежава индивидуалност

Нито стила й, нито мислите, които се въртят в главата й, могат да бъдат повторени от някой друг и точно това я прави толкова привлекателна. Тя е различна и това си личи от пръв поглед. Всяка една от татуировките й я отдалечава още малко от нормата .

На нея й е през онази работа

Ако отстрани на врата й е татуирана думата SAVAGE едва ли ще й пука особено за тривиални неща като това къде ще вечеряте.

Сексът е естетически по-издържан

Сексът е доста по-забавен, когато има цял асортимент от пейзажи, случки и лица, татуирани върху тялото на жената. А и първият път ще я има тръпката да откриеш всички татуси, в случай че са повече от един.

Не се страхува от малко болка

Татуировките са доста болезнени. Независимо от това, което всички обясняват, когато ти инжектират мастило под кожата с игла, няма как да не почувстваш нищо. Когато обаче някой се подложи на такова нещо доброволно, това означава, че знае, че понякога да получиш нещо красиво си заслужава болката.

Не й е чуждо обвързването за цял живот

Ами да, ако се тревожиш дали тя е способна да се обвърже дългосрочно, можеш спокойно да спреш в момента, в който забележиш татуировката й. Тук не става въпрос за къна, мацката е направила решителната крачка, пише Канал3.

Изложила е сърцето си на показ

Буквално и преносно казано, тя е показала съвсем ясно това, което е най-близо до сърцето й.

Не се тревожи какво мислят за нея околните

На нея не й пука какво мисли който и да е за нея и изпраща именно това послание с всяка една от татуировките си. Тя има мастило на места, за които ти дори не си и забелязвал, и ако имаше значение какво ти е мнение, щеше досега да те е питала. Тя обаче не е.

Способна е да изтърпи дискомфорт

Ако мислиш, че от време на време ставаш досаден, не се впрягай. Тя е способна да издържа дискомфорт, доказва го всеки път когато реши да увеличи мастилото.

Има силни позиции

Тя изпитва силни убеждения по редица теми и често им дава израз върху тялото си. Повечето пъти татуировките представляват микрокосмос на нейната ценностна система и тя винаги защитава това, в което вярва, дори и да няма съвпадение с теб и всички останали.

Пада си малко палава

Разбира се, татуировките носят лека хулиганска конотация, но по готиния начин. Освен ако не е меченце или котенце на хълбока.  

Мацката с татусите винаги е навита да пробва нови неща, дори и когато знае перфектно, че те не биха получили одобрението на повечето хора. Тя е широко скроена и не обича да дава оценка докато не е пробвала сама.

Ценител е на изкуството

Няма как да не си ценител на изкуството, при положение че си предоставил тялото си като платно. А и когато се подлагаш на толкова болка, обикновено не е, просто защото си мернал някаква картина и ти се е сторила симпатична и решаваш да си я татуираш.

Не живее в разкаяние

Когато си целият в мастило, едва ли си от хората, които се страхуват, че после ще съжаляват. Татуировките не идват с касови бележки и гаранционни карти. Веднъж направиш ли крачката, няма връщане назад. Поне без намесата на лазерна операция.

Родителите ти със сигурност ще я запомнят

„Как е приятелката ти, нали се сещаш, онази с татуировките.” Не се тревожете, няма да забравят да сложат стол за нея за Коледа.

Изразява себе си с увереност

Тя знае собствената си стойност и показва увереност в изразяването на гледната си точка. Поради тази причина няма никакви задръжки да разказва каквото поиска чрез татуировките си.