Има неща в интимния живот, в които са просветени само женените хора. Ние събрахме списък от 13 такива, които само мацките казали заветното „Да“ на любимия си ще разберат, а останалите „ще имате да взимате“ както се вика.

1. Без вълнение - женените мадами са напълно наясно, че понякога им се налага да правят секс само защото трябва да правят секс. Без никакво вълнение. Без особено голяма тръпка. Но това не е огромен проблем тъй като има поне 5 милиона пъти, в който партньорът им (до живот) ще им се реваншира.

2. Това ужасно бутане на главата – дамите казали заветното „Да“ могат да си отдъхнат, че поне любимият им вече е научил най-правилният начин да им бута или дърпа главата докато правят свирка. Причината – той просто не иска това да края на живота му!

3. Когато ти си по-важна – редовно в по-сериозните отношенията мъжете имате желание половинките им да свършат първи. Мачовците държат да се погрижат за съпругите си и за това те да са напълно задоволени. Да, знаем, че необвързаните, направо си мислят, че ги лъжем.

4. Задният двор не е толкова важен - една омъжена жена знае, че законната й половинка от силния пол никога няма да я накара да се почувства зле, само заради това, че не желае да пробва анален секс. Той ще изчака, докато тя е готова.

5. Респект за малките гърди - в една двойка за живот, съпругът няма други избор освен да се отнася с тотален респект към малките гърди и да не напъва, че мацките с голям балкон са много по-секси.

6. Пози, пози, пози - съвместният живот може да се окаже „злато“ що се отнася до секс позите. Причината – в един момент с половинката ти просто сядате, говорите си и разбирате коя поза ще правите и коя не, защото просто е прекалено трудна и неудобна.

7. Истината е друга – женените мацки реално осъзнават, че всъщност двойките минали под венчило правят доста повече секс отколкото хората си мислят. Все пак халката не означава обет за целомъдрие.

8. Сексуален живот та пръска – понякога омъжените дами правят секс по веднъж на седмица, но има и дни, в който се наслаждават на екшън между чаршафите по 3 пъти за следобед. Омъжените жени всъщност обичат да правят секс, въпреки че хората си мислят обратното!

9. Кървава драма – съпругът ти винаги те разбира, когато си по това време от месеца и хич не ти е до никакви палави игрички, било то дори свирки!

10. Без излишна мъка – хубавото на семейния живот е, че и на двамата партньори не им е нужно да се напъват да измислят какви ли не трикчета, с които да завъртят главата на другия. Ти не трябва да се люлееш от тавана, а той не трябва да рецитира унгарската азбука на клитора ти само за да може сексът ви да е върхът. В крайна сметка какво по хубаво от това да палуваш с човека, който обичаш?

11. Топки ли каза? - една омъжена мацка винаги ама винаги знае какво да прави с топките на половинката си. Защо ли? Ами защото е имала достатъчно време да осъзнае какво точно го побърква и го докарва до тотален екстаз, както и да разбере кое не му се нрави чак така.

12. Не сте зайци – за разлика от това, което доста хора си мислят – семейните двойки не са зайци! Да, случава се да правят секс по 3 пъти в един следобяд, но това че си лягаш всяка вечер до мъж в едно и също легло не значи автоматично, че винаги си в настроение да правиш секс с него.

13. Нещо ново, нещо старо – обикновено женените хора практикуват различни нови неща в сексуалния си живот и не се боят да експериментират, защото имат пълно доверие на партньора си. Изследвания обаче сочат, че омъжените двойки редовно се връщат към старите си навици и стандартните пози и места на които правят секс.

TrafficNews.bg