На мъжете, противно на това което ти си мислиш, всъщност не им пука толкова много какво ще се случи когато правите секс за първи път. За тях това си е СЕКС – и всичко е просто перфектно! Представяме ти 13 подробности, на които на момчетата грам не обръщат внимание, когато се стигне до екшън под чаршафите.

1.Секс на първа среща

Това е напълно окей! И не, той не те мисли за лека жена.

2.Секс на деветата среща

И това е напълно окей! Точно толкова, колкото и сексът на първа среща. За господата кога точно ще правите секс не е от голямо значение.

3. Бабини кюлоти

Упс, забрави да смениш дълбоките си бикини тип „бабини гащи“ за важната вечер, ами сега? Не се притеснявай! На него те няма да му направят впечатление – така и така ще бъдат свалени! Определено не е много секси, но и вкусните къпкейк кексчета не винаги имат изкусителна опаковка, но въпреки това ги похапваш с удоволствие.

4. Голямото ровичкане

При първия ви секс винаги има неловък момент, в който един от двамата ще трябва да се отдаде на голямото ровичкане за презерватив. На него му е пределно ясно, че в един момент любовната ви предигра ще трябва да бъде спряна, за да вземе предпазни мерки, така че не се шашкай и не се притеснявай, че това ще убие страстта му. Все пак, сигурността преди всичко!

5. Запаси се

Никак не се притеснявай, ако се получи така, че ти си тази, която извади първа презерватива от шакфчето. Това не те прави да изглеждаш като лека жена, а като такава, каквато предпочита безопасния секс. Все пак е 2015 година – нормално е да се грижиш за себе си, а не да разчиташ на партньорите ти да правят това.

6. Бързата работа

Повярвай ни, ама наистина ни повярвай, че любимият ти никак няма да се притесни, ако първият път в който двамата правите секс, той свърши за секунди. Затова и ти не трябва да се спичаш, ако случайно ти стане хубаво по-рано от очакваното. Ще имате още доста възможности, в които да покажете, че сексът не трае само 2 минути.

7. Лееек екшън

Ако случайно се случи така, че докато се опитваш да се съблечеш, го удариш я с лакът, я с нещо друго – най-голямата ти грешка ще бъде да започнеш тирада от извинения. Гафове се случват постоянно, така че просто продължи сексиграта ви, а не съсипвай момента с излишни бръщолевения. В този момент той е толкова възбуден, че дори няма да забележи, че си му ударила един в лицето.

8.Горичка

Той грам, ама грам, не се интересува дали си обръсната и дали краката ти са гладки като коприна. Все пак няколко наболи косъмчета до сега не са убили никого!

9.Подготовка

Нула внимание не се обръща нито на мястото, нито на цялостната обстановка, която евентуално си подготвила за първата ви интимна вечер. За него има значение само, че е „време за секс“. Не си прави труда да палиш свещи, или пък да избираш по романтична музика.

10.За заблуда

Мъжете не се трогват и от факта, че ние жените обичаме да носим сутиени с подплънки, които да подлъгват, че имам по-сочен и оформен бюст. Господата вече отдавна са свикнали, че женските сутиени са като пакетчето чипс – отваряш го, а то на половина е празно!

11.Гимнастичка

Когато правите секс за първи път няма никакво значение колко секспози ще смените. Всъщност важното тук е, че в крайна сметка сте стигнали до момента, в който правите секс. Така че, дай го по-спокойно и не се опитвай да се вживяваш на порноактриса.

12.Цяла нощ

Ако по някаква неведома случайност първият ви секс продължи цяла нощ, то това е не, защото прясното ти гадже е жребец, а защото иска после да се похвали пред приятелите си. Не се притеснявай, ако не искаш да палуваш между чаршафите толкова дълго време, обособно когато все още не се познавате толкова добре. Просто му кажи, че си се изморила.

13. Смазка

Никога не се спичай, ако при първия път имаш нужда от малко лубрикант. Все пак притеснението и при двама ви е на макс и именно то е виновно за цялата тази „сухота“.

TrafficNews.bg