Радостта от семейното събиране! Предстои ви уикенд в компанията на консервативното ви семейство. А майка ви и сестра ви обожават да ровят из нещата ви от, може би, леко нездрав интерес, особено, ако скоро сте се нанесли и досега не са виждали жилището ви… Определено трябва да приберете добре играчките за еротични забавления. Но къде? Къде любопитните погледи и ръчички на роднините няма да ги достигнат?

Ето ви няколко идеи, които може да ви помогнат!

- Декоративен буркан за сладки – винаги е добър вариант. Никой гост няма да тръгне да рови из декорацията в дома ви.

- Плюшено мече с джобче с цип – Идеалното място да закътате вибратора си или нещо друго, което не е за чужди очи.

- Кутията с кърпички до леглото – Тя дори няма да направи впечатление на гостите.

- Във фризера – звучи глупаво, нали? Но при по-малко жилище е вариант. Отчаяните времена изискват отчаяни мерки!

- Под матрака – Почти като в принцесата и граховото зърно. А и едва ли някои от гостите ще тръгне да мести мебелите ви, че да открие вашето палаво съкровище… или съкровища.

- В калъфката на възглавницата ви – Ами, да. Малко е вероятно някой да реши да легне в леглото. А и колкото по-очевидно е мястото, толкова по-малък е шанса да бъде открито.

- В кутията с тампони или превръзки – Дааа. За по-консервативните хора женската хигиена и сексуалност все още е табу, така че можете да сте спокойни, че там вашите играчки ще бъдат в безопасност.

- Ваза с декоративни цвета – както споменахме, декорацията ви няма да е от такъв интерес, освен дали е добре съчета с интериора.

- В някое чекмедже в кутията ви за бижута или грим – Това е едно от местата, където вибраторът ви ще си остане необезпокояван. Вашите близки вече са виждали повечето ви бижута и това няма да представлява интерес за тях.

- В пластмасовата кутията за чорапогащници – Крайно безинтересно място за ровене. Идеално за прикритие!

- Чанта, която вече не използвате – Вашият гардероб вероятно ще бъде нападнат или поне отворен за бърз поглед, но все пак елементарното възпитание ще спре любопитковците да ровят и из чантите ви.

- Под шапка или в чифт обувки, качени на високо – Огромното сомбреро, например, или стари кецове едва ли ще хванат окото на някого, при отваряне на гардероба. Е, освен ако в семейството ви няма полицаи и те не решат да ви направят обиск.

- В кутията зърнена храна или мюсли – Да и това звучи глуповато като идея, но… При недостатъчно място това е добра опция. Още повече, че няма да ви потрябва точно тя, никой не черпи гостите си с мюсли, нали!

Но ако все пак разполагате с шкаф, чекмедже или куфарче със заключващ механизъм, използвайте него. Посланието ще бъде достатъчно ясно и никой няма да ви поиска ключ, за да надникне вътре.