Докато някои бяха заети да правят секс, други бяха заети да разглеждат секса под микроскоп. 2016-та беше поредната година, изпълнена с безброй секс проучвания, а ето и най-любопитното от тях, според rozali.com:

Най-сексапилните професии са на танцьор и модел. Това смятат 32% от хората, участвали в това проучване. На второ място в класацията са стюардесите (22%) и фитнес инструкторите (12%).

Жените си падат по порно с тройка лесбийки, докато мъжете са по-традиционни, търсейки различни форми на хетеросексуалния секс. Що се отнася обаче до порното с участието на знаменитости, мераците на жените и мъжете съвпадат. Ким Кардашиян е лидер в порно предпочитанията и на едните, и на другите. На второ място е певицата Майли Сайръс.

Що се отнася до брака и порното пък, жените гледат повече порно след като се омъжат, а женените мъже гледат по-малко. Това показват резултатите от ново секс проучване, публикувано в сп. Индипендънт.

Дебелите мъже са по-добри любовници от слабите господа. Сексуалният акт на мъжете с бирено коремче продължава средно около 7,3 минути. Продължителността при слабите мъже е само 1,8 минути. Причината е в любовните дръжки. 

Жените с татуировки се смятат за по-лесни. Оказва се, че повечето мъже смятат, че тези жени по-често се впускат в безразборни сексуални контакти.

Африканците били най-доволни от секса. Това сочи проучване сред почти 26 хиляди жители от 30 африкански страни, разположени южно от Сахара. Анализът на данните от изследването също показал, че нивото на икономическо благополучие по никакъв начин не влияе на удовлетвореността в половия живот.

Емотиконите разкриват мислите за секс. Изследване показа, че между 36 и 40 на сто от хората, които мислят за секс няколко пъти на ден, използват повече от един емотикон в едно съобщение. Данните от изследването показват, че 53 на сто от мъжете и жените използват намигащото човече най-много, а второ по популярност е усмихнатото.

Черният шоколад засилва желанието за секс. 78% от жените, взели участие в проучването, признават, че ядат черен шоколад, за да се настроят на секс вълна. Ефектът върху сексуалния живот се дължи на аминокиселината L–аргинин, която усилва желанието за интимност и при двата пола. Тя действа, като насърчава притока на кръв към половите органи, което обяснява защо на Свети Валентин се подаряват шоколади и кутии с бонбони.

Най-популярният начин за раздяла е със SMS (25%), следван от социалните мрежи (20%). На трето място е разговорът лице в лице с 18%, а 15% предпочитат да говорят по телефона. На последно място с 11% се нарежда имейлът. Според 55 на сто, раздялата с текстово съобщение прави момента "по-малко неудобен". 61% от хората, "скъсали"с половинката си в социалните мрежи, са блокирали или изтрили номера на партньора си преди раздялата. 58 на сто предпочитат имейл, защото по този начин могат "подробно да обяснят причините за решението си".

10 е идеалният брой секс партньори. Хората с повече от 10 сексуални партньори са смятани за прекалено развратни, докато по-малко от 10 означава прекалено малък сексуален опит.А като цяло само 35% от жените и 30% искат да знаят сексуалната история на партньора си.

TrafficNews.bg