Ето кои са знаците, които да ти подскажат, че трябва да си плюеш по петите час по-скоро. Той ще се представи ужасно в леглото ако:

1. Зяпа телефона си сякаш е секси мацка, с която иска да спи, а теб зяпа все едно си парче мухлясало сирене, което иска да изхвърли.

Знаем, че цялото ни поколение е залепено към телефона си като Ким Кардашиян към славата за величие, но мъжът трябва да прояви елементарно уважение. Ако той предпочита да разглежда албуми на приятеля си Пешо от 2008 година, отколкото да си говори с теб за предстоящата ти почивка във Виетнам, то едва ли ще успее да се фокусира върху оргазмите ти.

2. Нямаш идея дали те намира за привлекателна, макар че вече сте се срещали няколко пъти.

Ако излизаш с някого, който не успява да се чувстваш като Емили Ратайковски в спалнята, то за теб ще бъде невъзможно да придобиеш достатъчно самочувствие и да се отпуснеш. По-скоро през цялото време ще си мислиш „Той защо прави секс с мен? Дали просто се опитва да бъде любезен? Или ме е намирал за привлекателна в началото, а сега не смята така? Не искам да излизам с човек, който мисли, че приличам на трол. Защото аз определено не приличам на трол“. Все „еротични“ мисли, с които нито една жена не е стигала до оргазъм в живота си.

3. Никога не задава въпроси за личността ти.

Ако един мъж не се интересува как е минал денят ти или как са приятелите ти, той не се интересува и от теб. Което автоматично означава, че няма да е особено заинтригуван да открива нови и интересни начини да те възбуди. Нито вагинално, нито клиторно, нито никак.

4. Той няма посока в живота.

20-годишните мъже, които все още искат да работят някаква лесна работа, за да имат сили през останалото време да си играят на компютърни игри или „Де да знам, да стана шеф на голяма компания“ са загуба на време така или иначе. Когато накрая влезеш под чаршафите с подобен индивид и по средата на забавленията кажеш „О, това е супер, не спирай“, той вероятно ще започне да се движи по-бързо или ще направи внезапна маневра към гърдите му. А през това време ти ще се чудиш как е възможно да оплеска една-единствена инструкция.

5. Когато го помолиш да спре да прави нещо, той смята за по-забавно да продължи да го прави.

Сериозно, ако познаваш тип, който продължава да прави нещо, което знае колко те дразни и още повече, това му се струва забавно, тичай! Тичай надалеч и блокирай номера му, веднага щом се отдалечиш на безопасно разстояние. Повече от сигурно е, че той няма да слуша и какво му казваш, когато сте в леглото. Чао-чао!

6. Той е толкова непохватен, колкото герой от първите 20 минути на романтична комедия.

Ако не може да слиза по стълби, държейки в ръце две кафета, без да се подхлъзне на невидима бананова кора, вероятно няма да е твърде координиран в леглото. (И вероятно в някакъв момент ще те фрасне по лицето с лакът, докато се опитва да приложи особено алтернативна поза.)

7. Първият път, когато се целунахте той веднага насочи ръце към бикините ти.

Мъжете, които бързат преждевременно са като пъпчиви деветокласници, които се целуват с език за първи път. Помниш ли какво беше да се „мляскаш“ с някой съученик? Започна да ти се повдига, нали? Спокойно, на нас също.

8. Когато го попиташ какви са плановете му за бъдещето той повдига рамене и измърморва нещо за Плейстейшън.

Сексът с такъв мъж сигурно ще се случва между два рунда на някаква игра с бой. Ще си мечтаеш кратките сесии да са компенсирани от ненаситна страст, предизвикана от състезателния му хъс. Уви, ще останеш разочарована. Що се отнася до секса, хора като него имат едно правило и то е да импровизират. А малко жени стигат до оргазъм от импровизации.

9. Носи слънчеви очила в затворени помещения и смята това за готино.

Мъжете, които са прекалено заинтересовани от външността си рядко са добри в леглото. Вместо да си мислят как да те накарат да свършиш, те се интересуват от това дали не им се разрошила прическата и дали плочките на корема се виждат достатъчно. Или дали приличат на порно актьори, докато се опитват да те обърнат за „кучешка“. Помисли си за последния пич, който се гледа самодоволно в огледалото и ще забележиш как интимните ти части пресъхват като пустинята Сахара.

10. Мразиш начина, по който се целува.

Първият път, когато целунеш нов човек не е най-променящото живота преживяване, но ако със сигурност оценяваш техниката му на целуване на „супер гадна“, то няма какво да очакваш от него. Би ли допуснала този пробиващ като свредел език да се доближи близо до вагината ти? Никога!

11. Основната му форма на упражнения е разходка до хладилника.

Няма значение колко е мил. Ако движението му за деня се състои в ходене до хладилника, сядане на дивана и хващане на дистанционното, то едва ли ще е способен да те смае с издръжливост, в която и да е поза.

12. Ако трябва да признаеш сама пред себе си, дори не си сигурна, че го харесваш.

Излизала си с него няколко пъти и след всяка среща си мислела, че той е донякъде хубав, донякъде забавен, донякъде ти се прави секс с него. За съжаление, точно това „донякъде“ е пагубно за умопомрачителните еротични забавления. Защото и те ще стигнат „донякъде“, а не до края, с фойерверки и сладолед за десерт.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg