Това е най-мързеливата лежаща секс поза, която може да съществува! Ако той се чувства мързеливо, мисионерската поза е като божи дар. Тя свежда секса до неговата същност.

1. Достатъчно проста е, така че няма вероятност да се прецака нещо. Ето още едно предимство на мисионерската "без излишни украшения", никой не виси от таблата на леглото, няма опасност от мускулна треска или от наранявания, заради някоя странна поза. Понякога просто трябва летвата да не е толкова висока.

2. Той може да определя темпото. Той контролира нещата, така че може да намери ритъма, който иска. Да се надяваме, че не е егоист и се грижи за теб на първо място, все пак.

3. Лесно е да прикрие изкривеното си лице. Просто може да зарови лицето си във врата ти, така че да не е необходимо да го гледаш как стене с физиономия сякаш яде лимон.

4. Той има прекрасна гледка към почти всичко. Може да се наслади на почти всяка част от тялото ти с едно повдигане на ръцете си!

5. Мисионерската поза все още е наистина интимна. Също така е достатъчно лесно да сте максимално близо един до друг. 

6. Идеална е за секс рано сутринта или късно вечер. В полузаспало състояние едва ли сте готови за акробатични изпълнения. Отново: красотата е в простотата. Запазете останалите пози за след сутрешното ви кафе. 

7. Ако се взираш в тавана, няма да забележиш колко разхвърляна е стаята му. Мисионерската поза ще те държи фокусирана върху една област, която е чиста - тавана. 

8. Може междувременно да тренира мускулите си. Възможно е да започне да прави лицеви опори върху теб по средата на секса. Защо не?

9. Няма да получи цялата "течност" върху себе си. Той се намира в сравнително безопасно положение, след като всичко е свършило. Ти не си, за съжаление, но той е. 

10. Можеш да увиеш краката си около него. Почти всеки мъж намира това за супер горещо!

TrafficNews.bg