Между списанията и романтичните комедии жените не спират да се питат какво всъщност мислят мъжете за тях. Ако краката му са наклонени към вас под ъгъл от 15 градуса, означава, че е влюбен. А ако ъгълът е 30 градуса, значи, че не иска да има нищо общо с вас! В допълнение, съществуват и напълно спекулативни съвети относно това какво действително иска един мъж от една жена. 

Колкото и странно да звучи, мъжете също имат фобии. Те се страхуват да не бъдат отхвърлени, да не би нещо да застраши мъжествеността им или пък се боят да се изправят пред културните норми, пише jenata.blitz.bg.

Освен това те не са толкова отворени и емоционални като жените. Много често може и да  искат половинката им да направи нещо за тях, но никога няма да го изрекат на глас, защото се страхуват от отговора.  

Ето и част от нещата, за които представителите на силния пол тайно искат от жените, но никога няма да ги споделят с тях:

Моля те, поръчай си десерт 

Всяка жена смята, че трябва да е елегантна и да прави всичко както трябва! Това обаче не съблазнява мъжете, защото означава само едно - че дамата не се харесва такава, каквато е. Ако наистина имате забележимо наднормено тегло и се стремите да ограничите сладкото - ОК. Но ако не, тогава забравете за културните норми, бъдете истинска и си поръчайте сладолед и сладкиш!

Излишните преструвки само ще отблъснат представителите на силния пол!  

Направете първата крачка

Дори и най-мъжествените ви почитатели не обичат да се сблъскват с отхвърляне и да изпитват болка. Ако го харесвате, отворете се за него, докоснете го с ръка или се усмихнете. Просто му дайте знак, за да знае, че няма да бъде унижен, ако направи първата стъпка.

Можете да бъдете шефа в спалнята 

Традиционното разпределение на половете е готино нещо, но понякога е хубаво, когато една жена поема отговорност. Ако мъжът изглежда уморен, е възможно да не ви зарадва, защото е нервен. Колкото и странно да звучи, ако от време на време контролирате процеса, това може да се окаже нещото, от което той се нуждае, за да се отпусне. 

Вие сте красива! Спрете да се оплаквате!

Той нямаше да е с вас, ако смяташе, че не сте привлекателна. Мъжете са изключително визуални същества и колкото и банално да звучи, външният вид винаги играе някаква роля. Някои харесват стегнатият, но изключително женствен образ на Дженифър Лорънс, други предпочитат спортната фигура на Камерън Диас, а трети харесват по-пълни момичета.

Затова не се притеснявайте! Той ви намира за привлекателна и съблазнителна, защото все пак има връзка с вас. Ако искате да промените нещо в себе си, го направете, но го направете за себе си, а не заради него!

Елегантната рокля разкрасява всяка дама

Елегантният тоалет, който ви кара да изглеждате като актриса, съответства на мъжкия стремеж към успех и класическа красота. Точно както вие цените мускулите на Джейсън Момоа, мъжете също искат да почувстват как вървят по червения килим с човек, който изглежда елегантно и безупречно в красива рокля.

Обикновена вечерна рокля с достатъчно дълбоко деколте също ще свърши работа, но когато тоалетът е елегантен, означава, че мъжът си има работа с една истинска дама.

Един или два комплимента никога няма да му навредят 

Това е в разрез с представите, че мъжете не се нуждаят от внимание, но един малък комплимент може да се окаже от решаващо значение за самочувствието им. Комплиментът може да бъде направен не само с думи, така че имате много възможности да развихрите женската си фантазия.

Да знае как да си поръча питие

"М-м-м... мартини, моля" и "Ще си взема безупречен Манхатън" е разликата между плахата и уверената жена, която знае какво иска. 

Бъдете уверена в себе си 

Според едно проучване на женско списание, 78% от мъжете биха предпочели да се срещнат с уверена пълна жена, отколкото със супермодел, който не притежава това качество. Всеки мъж иска да бъде с красива жена. Просто, ако тя е кълбо от несигурност, обвито в някакъв естетически вид, тази красота е много слаба.

Личността и увереността правят жената физически по-съблазнителна. Както се възприемате, така ще го правят и мъжете.

Естествеността предполага доверие

Гримът може да подчертае не само чертите на лицето, но и да засили самочувствието ви. Но когато не сте гримирана и сте сама с партньора си, означава, че не се страхувате да изглеждате уязвима и да му се доверите.

Не е нужно да гледате футбол или да играете онлайн игри 

Няма нужда да седите пред конзолата, ако това не ви допада. Най-важно е да правите това, което искате. Ако обожавате шопинга, а не спорта, в това няма нищо лошо! За футбола мъжете си имат приятели!   

Не е нужно да си слагате маска 

Нормално е, когато в ранните етапи на връзката искате да се покажете в най-добрата си светлина. Но ако носите маска твърде често, това ще се превърне в навик, от който няма да можете да се отървете.  

ко някой ви казва, че трябва да направите това или онова, най-вероятно той не е човекът, с когото наистина трябва да бъдете. Няма нищо по-привлекателно от жена, която създава свой собствен начин на живот. Жена, която е уникална във всичко.